waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Blije gezichten bij Frame Schaatsen op IJsbaan Haarlem

Frameschaatsen kinderen

Geluk zit vaak in kleine dingen, en vandaag hebben we dat weer mogen ervaren. Deze middag was gevuld met pure vreugde toen kinderen met een fysieke beperking de kans kregen om kennis te maken met Frame Schaatsen op de ijsbaan in Haarlem. Het was hartverwarmend om al die stralende gezichten te zien, gevuld met oprechte blijdschap. Dit jaar hebben we, in samenwerking met Stichting Het Gehandicapte Kind, opnieuw de mogelijkheid gehad om twee frames te sponsoren, waarmee we een bescheiden bijdrage leveren aan het vergroten van de glimlach op deze bijzondere gezichten.

Wat maakt Frame Schaatsen zo speciaal?

Stichting Het Gehandicapte Kind heeft een uniek schaatsframe ontwikkeld, speciaal ontworpen voor kinderen met een beperking. Dit sportieve hulpmiddel lijkt op een runningframe (bekend van Frame Running), maar in plaats van wielen zijn er ijzers bevestigd. Het schaatsframe met zitje maakt het voor de kinderen eenvoudig om te zitten. Door af te zetten met hun voeten, die zijn uitgerust met spikes, kunnen ze zich voortbewegen op het ijs.

Deze ervaring gaat verder dan alleen schaatsen; het is een kans voor deze kinderen om de vreugde van beweging en samenzijn te ervaren, iets wat voor velen vanzelfsprekend lijkt maar voor hen een bijzondere ervaring is. Wil je ook bijdragen aan dit prachtige initiatief en Frame Schaatsen sponsoren? Neem dan contact met ons op via healthcare@ilionx.com. Samen kunnen we meer van deze waardevolle momenten mogelijk maken.

Frameschaatsen

Foto: bij sponsorbord v.l.n.r. Minke Leegwater (Stichting het Gehandicapte Kind), Michiel Kersten (IJsbaan Haarlem) en Erik Schmitz (ilionx).

Link gekopieërd