waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Accreditatie bevestigt sterke positionering van ilionx als Microsoft Power platform partner

Microsoft Advanced Specialization in low code applicatieontwikkeling | power platform partner | Microsoft AI en Application partner

ilionx heeft de Microsoft Advanced Specialization in low code-applicatieontwikkeling voor Power Platform en RPA succesvol verlengd voor het derde jaar oprij.

De accreditatie bevestigt de capaciteiten van ilionx in low code-applicatieontwikkeling en RPA op basis van Microsoft Power Apps, Power Automate en Power Pages. ilionx is onderdeel van een selecte groep organisaties op het internationale toneel die deze status heeft behaald en behoudt. Daarmee verstevigt het IT-bedrijf haar positie als één van de belangrijkste Microsoft-partners in Nederland.

Strenge eisen voor certificering

Alleen Microsoft partners met een aantoonbare performance bij Microsoft Power Platform klanten, voldoende gecertificeerde professionals in huis en dienstverlening op het gebied van Microsoft Marketplace komen onder strenge voorwaarden in aanmerking voor certificering. De status zorgt voor een betere dienstverlening en mogelijkheden richting klanten. Zo kunnen zij nu terecht bij ilionx voor applicatiemodernisatie assessments, ontwikkeling van moderne Power Apps-applicaties, RPA ontwikkeling en/of hosting van applicaties. Neem bijvoorbeeld eindklant Rubix Group, Europa’s grootste leverancier van producten voor industrieel onderhoud. Met Microsoft Power Apps heeft ilionx een oplossing gebouwd die het voorraadbeheer van Rubix Group sterk vereenvoudigt.

Microsoft Power Platform partner

Link gekopieërd