waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx Groningen

Dichtbij en samen. Onze 150 professionals, bekend om hun nuchtere houding gaan voor kwaliteit. In een ondernemende regio waar zorg- en overheidsinstellingen volop bezig zijn met innovatie en waar energie en wetenschap een belangrijke status hebben.

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van machine learning tot adoptieprojecten en beheeroplossingen.

Dichtbij
Onze vestiging in Groningen bestaat uit meer dan 150 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Onze klanten in de regio zijn voornamelijk actief binnen overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: De Nederlandsche Bank, het Kadaster, waterschap Vechtstromen, Groningen Seaports, Provincie Fryslân en Lentis.

“Het fijne aan de samenwerking met ilionx is dat we korte lijntjes hebben en je elke dag weer merkt dat het team verstand van zaken heeft.

Dennie Kamp, coördinator digitale innovatielab waterschap Vechtstromen

Welkom!

 • ilionx Groningen

  Laan Corpus Den Hoorn 100
  9728 JR Groningen
  088 059 05 00

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur (of eigenlijk achter ons pand). Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is redelijk goed bereikbaar met het OV. Vanaf het station Groningen met bus 309, Assen Kloosterveen via Marsdijk. Uitstappen bij de halte v. K. Verschuurbrug. Vanuit daar is het nog een paar minuten wandelen naar ons kantoor.

Link gekopieërd