Security - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Informatiebeveiliging is onlosmakelijk verbonden met de continuïteit van jouw organisatie. Ook helpt een adequate beveiliging jou om onderscheidend te zijn in de markt…

Uiteraard sta je als organisatie continue bloot aan bedreigingen en loop je risico’s. Cybersecurity incicenten zijn in de media orde van de dag; onderzoeks-, betalings- of persoonsgegevens die in verkeerde handen vallen via een hack, een verloren USB-stick of een verkeerd ingevoerd emailadres.

De schade loopt in veel gevallen in de miljoenen, om over imagoschade nog maar te zwijgen.

Hoe ga je daar als organisatie mee om? Vanuit angst acteren is niet goed, sterker nog, door het nemen van adequate maatregen en reduceren van de risico’s ben je in staat diensten of producten te bieden aan je klanten welke zij met een gerust hart kunnen afnemen. Denk bijvoorbeeld aan het veilig gebruik van een betalingsapp.

Samenwerken met ilionx betekent voor jou werken met een multidisciplinair team dat bestaat uit experts op het gebied van beleid, proces, techniek en wetgeving. ilionx helpt in het realiseren van je weerbaarheid, waarbij informatiebeveiliging een integraal onderdeel is van je bedrijfsvoering en je concurrentiepositie verbetert.

Onze oplossingen

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Freek van Dieren

 

Maak een afspraakPage 1 Copy 3