Cloud - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Efficiënt, schaalbaar en betalen naar gebruik. Het veranderende landschap binnen IT.

Organisaties denken meer en meer na over het ICT-fundament dat wendbaar, veilig en randvoorwaardelijk is om de positie van de organisatie in de markt verder te ontwikkelen. Strategisch ICT is een van de kritische succesfactoren om te kunnen ondernemen en met de snel veranderende omgeving mee te kunnen bewegen. Klanten vragen en verwachten innovatie, veranderende wet- en regelgeving dwingen ons te herzien van ICT-beleid.

Cloud werken is de standaard geworden. Altijd en overal bij je data kunnen is een basisbegrip geworden voor het zakendoen. Gepersonaliseerde werplekken worden zo efficiënt mogelijk aangeboden. Capaciteit kan automatisch op- en afgeschaald worden. De vraag naar een ICT-fundament dat wendbaar en veilig is brengt u als organisatie in een positie om verder te kijken dan alleen de werkplek.

ilionx denkt graag met u mee. Door jarenlange ervaring heeft ilionx producten en diensten ontworpen die nodig zijn om de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van uw organisatie op hoog niveau te krijgen en te (be)houden. Wat is ons doel? U succesvoller maken zodat u mee kunt komen met de veranderde omgeving en u weerbaar blijft tegen geavanceerde aanvallen van kwaadwillende. Verdiep gerust in onze producten en diensten zodat u zelf kunt bepalen of deze diensten en producten voor uw organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Onze oplossingen

Reference Cases Reference Cases

“Hoewel we nogal specifieke wensen hebben, is het goed om gebruik te maken van standaarden waar mogelijk.”

Fons Ripken

BRO

Lees verder Page 1 Copy 3

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Manuela Netten
Mnetten@ilionx.com

Maak een afspraakPage 1 Copy 3