Security

Vergroot de weerbaarheid

Continuïteit door informatiebeveiliging

Het valt niet meer weg te denken uit de wereld om ons heen. De termen privacy en security vliegen je om de oren, of je nu praat met leveranciers of deelneemt aan managementgesprekken. Maar wat doe je er eigenlijk mee?

Security en privacy worden nog te vaak gezien als een add-on op lopende processen en systemen. Wij geloven juist dat veilig omgaan met informatie een integraal onderdeel vormt van je bedrijfsvoering, zowel bij mensen, als processen en techniek.

Security & Privacy by Design

Vanuit de principes Security by Design en Privacy by Design werken onze informatiebeveiligingsexperts gestructureerd aan duurzame security en privacy. En daarbij geldt: een goed begin, begint bij inzicht!

Ons team is multidisciplinair samengesteld en bestaat uit ICT-securityspecialisten, hackers, juristen, processpecialisten en veranderdeskundigen. Daarom kunnen we als geen ander volledige analyses uitvoeren over de assen van mens, proces, techniek en wetgeving. Het uitgangspunt is dat we een integraal en volledig beeld schetsen van de risico’s die jouw organisatie loopt en met welke maatregelen deze beperkt kunnen worden.

ilionx past daarbij het maturity model toe, dat verschillende stadia definieert met betrekking tot de volwassenheid van de informatiebeveiliging. Aan de hand van onze analyse krijg je inzicht in het niveau van jouw organisatie en welke stappen het meest voor de hand liggen om te groeien naar het volgende.

Dit vormt de start van onze strategische samenwerking.

Op basis van gestelde doelen en een realistisch plan van aanpak werken we samen naar het volgende niveau van informatiebeveiliging waarbij security & privacy by design centraal staan!

Ben jij er klaar voor om informatiebeveiliging écht op de agenda te zetten?

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Relevante onderwerpen

Ilionx logo