Management Consultancy

Maak het verschil

Wij begeleiden organisaties bij het realiseren van duurzame digitale transformaties

Met het tempo waarmee technologie zich steeds verder ontwikkelt en geïntegreerd wordt in de maatschappij, krijgt IT een steeds strategischere rol binnen organisaties. Wendbaarheid en snelle adoptie van nieuwe technologie is dan ook van doorslaggevend belang bij het realiseren van de organisatiestrategie.

Is er op dit moment voldoende grip op de IT-functie en IT-projecten binnen je organisatie? Wordt IT gezien als kostenpost of juist als middel voor waardecreatie?

De ervaren adviseurs van ilionx management consultancy begeleiden organisaties bij het managen van de complexe IT-agenda.

Wij spreken de taal van de business. Door onze brede kennis van technologie kunnen we de behoeften vanuit de organisatie vertalen naar werkende technologie.

Door focus en balans aan te brengen tussen processen, systemen en de organisatie-inrichting, zorgen wij ervoor dat businessdoelen bereikt worden en dat technologie naadloos aansluit op uw klanten, medewerkers en processen. Zo helpen wij je organisatie om meer waarde te halen uit technologie en deze een onlosmakelijk onderdeel te laten zijn van je business.

Zo kunnen wij helpen:

  • IT-strategie: Het ontwikkelen van een passende IT-strategie voor je organisatie inclusief de inrichting en besturing van de IT-organisatie zelf.
  • Project- / Portfoliomanagement: Het inrichten van programma- / portfolio-management voor IT-projecten en het op interim of projectbasis invullen van de rol van IT project- / programmamanager
  • Operational excellence: Het verbeteren van de efficiency en effectiviteit van bedrijfsprocessen door gebruik te maken moderne technologie
  • Change management & adoptie: De realisatie van een duurzame transformaties met behulp van onze bewezen change management & adoptie aanpak
  • Governance Risk en Compliance: het begeleiden van organisaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Relevante onderwerpen

Ilionx logo