Cloud

De digitale werkomgeving

Efficiënt, schaalbaar en betalen naar gebruik. Het veranderende landschap binnen IT.

Toegang tot applicaties en data op elk moment van de dag, op elke locatie, is vanzelfsprekend. Met de snelheid van de ontwikkelingen op het gebied van ICT is innovatie en flexibiliteit een must. Niet alleen wet- en regelgeving, maar ook invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat beveiliging van je ICT-omgeving steeds belangrijker wordt. ICT vraagt steeds meer aandacht, terwijl je je als organisatie juist meer wil focussen op de kerndienstverlening. ilionx begrijpt dit als geen ander.

Het snelle op- en afschalen met onze cloudoplossingen maakt je flexibel. En dat is erg handig voor kortdurende innovatieve projecten, bijvoorbeeld. Omdat we werken conform de ISO 27001 norm, heb je gegarandeerd een veilige omgeving en de juiste tooling. Laat het maar aan ons over om je data uit de handen van kwaadwillenden. Zo kun jij je bezighouden met zaken die voor jou echt van belang zijn.

Een passende oplossing voor elke situatie

Wij geloven in dienstverlening op maat. Met onze jarenlange ervaring op zak geven we passend advies, zodat je de beste oplossing voor je organisatie krijgt. Besteed je graag alles uit? Kies dan voor onze clouddiensten; van Firewall-as-a-service tot volledige clouddienstverlening voor applicaties en data. En wil je liever een eigen cloudomgeving, dan ondersteunen we hier graag bij. Het inrichten van Microsoft, AWS en IBM cloud-omgevingen is voor ons dagelijkse kost, we zetten graag een omgeving op maat voor je op. Met een goed ingerichte cloudomgeving kun jij je weer met een gerust hart richten op je kerndienstverlening.

Of het nu om een eigen cloud of een van onze oplossingen gaat, ilionx regelt het.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Relevante onderwerpen

Ilionx logo