waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

hyperautomation & integration | event | donderdag 12 oktober

Hyperautomation visiedocument | RPA, integratie, workflow (BPM), AI

Duik in de wereld van hyperautomation & integration

Liggen er binnen jouw organisatie onbenutte kansen om complexe of inefficiënte processen en systemen te optimaliseren? Organisaties zetten al mooie stappen op het gebied van AI, workflow, integratie en RPA. Maar wat als je meerdere technieken inzet? Hyperautomation combineert bestaande technieken en zet daarmee de mens door technologie in de hoogste versnelling! Hét thema op het gebied van procesoptimalisatie en krapte op de arbeidsmarkt waar iedere organisatie mee te maken heeft of gaat krijgen.

inspiratie opdoen  handvatten krijgen  netwerken  kennis delen

Laat je inspireren op donderdag 12 oktober
Benieuwd naar hyperautomation? Wat houdt het precies in? Hoe kun je het toepassen in je eigen organisatie? Wat levert het op? Waar begin je? Op donderdag 12 oktober vindt het hyperautomation & integration event van ilionx plaats en daar nodigen we je van harte voor uit.

Tijdens dit inspirerende event delen we onze praktische inzichten en gaan we in gesprek met gelijkgestemde professionals uit diverse branches. Onder leiding van inspirerende sprekers en experts komen de voordelen en nieuwe inzichten van deze business gestuurde aanpak aan bod. In de break-outs maken we onderscheid tussen de opbrengsten en bouwstenen van hyperautomation.

Programma:

Donderdag 12 oktober | 10.00 – 18.00 | InnStyle 2.0, Maarssen

10.00 – 10.30 Ontvangst
10.30 – 11.15 Visie op hyperautomation
11.20 – 11.50 Break-out 1
11.55 – 12.25 Break-out 2
12.30 – 13.30 Lunch
13.35 – 14.05 Break-out 3
14.10 – 14.40 Break-out 4
14.40 – 15.10 Break (Pauze)
15.15 – 15.35 Hoe te starten met hyperautomation?
15.35 – 16.20 Keynote spreker Randall van Poelvoorde
16.20 – 18.00 Borrel & netwerken

Break-out sessies ‘hyperautomation & integration’ 

Meld je bij registratie direct aan voor de 4 break-out sessies en maak je keuze per break-out in elk tijdslot. De sessies in de ochtend en middag zijn inhoudelijk hetzelfde:

Break-out 1 & 3

 • Overheid

  Aanvragen, goedkeuringen, deadlines en wettelijke regelingen. Allemaal zaken waar overheidsinstanties mee te maken hebben. We delen graag de ervaringen van het UWV inzake het NOW-programma.

 • Integratie

  Haal het volledige potentieel uit applicaties en data door integratie te prioriteren op de IT-agenda. Hiermee creëer je een wendbaar landschap, ben je klaar voor verandering en versnel je je migratie naar de cloud. In deze sessie leggen we uit welke onderdelen de basis vormen van integratie en API's, wanneer je welke gebruikt en wat het oplevert.

 • Bank & Verzekeringen

  Nieuwe rekeningen, KYC, claims, besluiten, afwikkeling en compliancy. Hoe pas je je processen hierop aan? Hoe bouw je een auditeerbaar geheel? Leer aan de hand van verschillende klant-cases meer over onze aanpak.

 • RPA

  Minder fouten, snellere afhandeling van administratie en meer ruimte voor samenwerking? Verleg repetitief werk van mensen naar robots met Robotic Process Automation (RPA). In deze break-out laten we zien hoe je dat aanpakt.

Break-out 2 & 4

 • Workflow

  Hoe leidt procesoptimalisatie en -automatisering tot meer grip en minder fouten? Met workflow ben je minder kwijt aan inefficiënte processen en systemen en ga je écht met de inhoud aan de slag! Hoe? Dat laten we aan de hand diverse klantcases zien.

 • AI

  AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en al helemaal niet in combinatie met hyperautomation. Hoe zetten we (bijvoorbeeld) ChatGPT effectief in als onze rechterhand? Of maken we gebruik van andere modellen om processen en keuzes te optimaliseren? We nemen je graag mee aan de hand van aansprekende voorbeelden.

 • Zorg

  Focus voor de zorgmedewerker op wat er écht toe doet: aandacht en goede zorg voor patiënten. In deze sessie staan we stil bij robotisering, vermindering van administratieve taken en uitwisseling van data op basis van FHIR API's.

 • Transport & Logistiek

  Papier van het ene bureau naar het andere en/of van het ene systeem naar het andere. Repeterende taken, aanvragen, afwikkelingen, planning, besluiten, events en data delen. Hoe past de rol van hyperautomation en integration binnen de IT visie en strategie van een grote logistieke dienstverlener?

Praktische informatie

Het event vindt plaats bij InnStyle 2.0, gelegen aan de Maarsseveense Plassen in Maarssen. We starten om 10.00 uur en gedurende de dag zijn er diverse break-out sessies waar we per thema de diepte in gaan. Uiteraard verzorgen we een heerlijke lunch en aan het eind van de dag is er gelegenheid om te netwerken tijdens de borrel.

Adres
InnStyle 2.0
Herenweg 55
3602 AN Maarssen

Waarom je het event niet mag missen?

 • Na deze dag kun je met de praktische handvatten en voorbeelden de vertaalslag maken naar je eigen werkveld.
 • Ruimte om vragen te stellen (in een informele setting).
 • Netwerken met vakgenoten.

Kosteloos inschrijven

Verzeker jezelf nu alvast van een plek op het hyperautomation & integration event. Met onze specialistische kennis over hyperautomation faciliteren we een inhoudelijk event waar we je graag ontmoeten, informeren en inspireren. Neem gerust een collega mee voor wie dit ook interessant is. We stellen je komst zeer op prijs.

Graag tot de 12e!

Sponsors

                     

Meld je aan voor het event hyperautomation & integration ✔

Meld je aan
Link gekopieërd