waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx ondersteunt Fonds Gehandicaptensport met Salesforce

Fonds Gehandicaptensport | Salesforce

IT-dienstverlener sponsort goededoelenorganisatie met kennis en capaciteit.

Utrecht, 15 februari 2022 – IT-dienstverlener ilionx gaat Fonds Gehandicaptensport ondersteunen bij het implementeren van Salesforce. De expert op het gebied van Salesforce en tal van andere IT-oplossingen doet dit vanuit maatschappelijk oogpunt. Dankzij de geordende digitale werkomgeving is Fonds Gehandicaptensport in staat om haar ambitie efficiënter te realiseren: de sportparticipatie van 1,7 miljoen gehandicapten gelijkwaardig maken aan die van mensen zonder handicap.

Van handmatige werkprocessen naar efficiëntie en overzicht

Met de implementatie van Salesforce kan Fonds Gehandicaptensport haar dienstverlening verbeteren, bedrijfsprocessen stroomlijnen en relaties beter managen. Medewerkers hebben meer overzicht en inzicht in de werkzaamheden, waardoor zij efficiënter kunnen werken. Zo hebben ze meer tijd voor het verwezenlijken van de ambitie van Fonds Gehandicaptensport. ilionx wilde een systeem implementeren waarbij een match kan worden gemaakt tussen sporter en een sportorganisatie.

Als Salesforce-implementatiepartner ondersteunt ilionx de sportorganisatie bij het inzichtelijk maken van werkprocessen en het inrichten van systemen. Tevens ontstaan er met de implementatie van Salesforce nieuwe mogelijkheden voor het platform Uniek Sporten, waarmee Fonds Gehandicaptensport gehandicapten concreet helpt om te kunnen sporten. Het wordt via het platform bijvoorbeeld mogelijk om de doelgroep te matchen aan een sportmaatje.

Maatschappelijke samenwerking

Het Salesforce-project is de eerste stap van de maatschappelijke samenwerking. ilionx gaat Fonds Gehandicaptensport voor een aantal jaar sponsoren. De IT-dienstverlener wil maatschappelijk impact maken en streeft naar een wereld waarin sport voor iedereen mogelijk is. ilionx ondersteunt Fonds Gehandicaptensport met kennis en capaciteit. Op deze manier zet de sportorganisatie stappen op het gebied van digitalisering en automatisering.

Monica van Harn, manager strategie en bestedingen bij Fonds Gehandicaptensport: “We kijken uit naar een langdurige samenwerking en een mooie relatie met ilionx. Dankzij de bijzondere persoonlijke verbinding en de excellente kennis en kunde van ilionx, leren we iedere dag en werken we met veel plezier aan het verwezenlijken van onze ambitie. Salesforce is een state-of-the-art systeem wat ons in staat stelt om toegankelijker met onze stakeholders om te gaan en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Emiel Hartog, salesdirector Salesforce Design Lab bij ilionx: “ilionx zoekt altijd naar nieuwe mogelijkheden om op lokaal en nationaal niveau een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving. Sporten is voor iedereen belangrijk, ook als dat minder vanzelfsprekend is vanwege een handicap. Het is fantastisch dat Fonds Gehandicaptensport zich inzet om sporten voor iedereen de normaalste zaak van de wereld te maken. Wij vinden het fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van deze doelstelling. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking met Fonds Gehandicaptensport en ik ben blij dat we nu de eerste concrete stappen vanuit ons Salesforce Design Lab hebben kunnen zetten.”

Link gekopieërd