Partner

IBM

ilionx cloud en IBM SoftLayer: wij zorgen dat uw software gewoon werkt, waar en wanneer u maar wilt, waarbij uw data en ICT omgeving veilig en vertrouwd in Nederland staan.

Als onafhankelijke organisatie werken we met diverse cloud platformen en aanbieders; zo ook met IBM SoftLayer. Dit vanwege de aangeboden flexibiliteit en schaalbaarheid in combinatie met datacenters in Nederland en goede dataverbindingen.

Schaalbaar

IBM SoftLayer biedt de mogelijkheid om tijdelijk servers toe te voegen bij een drukke periode of wanneer een testomgeving moet worden gecreëerd. Dit is mogelijk omdat de mogelijkheid geboden wordt om per uur af te rekenen. De configuratie van een nieuwe omgeving kan snel worden aangepast aan de actualiteit. De configuratie kan zowel naar boven als naar beneden worden bijgesteld, waardoor performance bottlenecks worden voorkomen. IBM SoftLayer wordt in overleg ingericht voor uw organisatie met de mogelijkheid om de hosting activiteit bijilionx te beleggen.

ilionx en IBM SoftLayer: wij zorgen dat uw software gewoon werkt, waar en wanneer u maar wilt, waarbij uw data en ICT omgeving veilig en vertrouwd in Nederland staan.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Relevante content

Ilionx logo