waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kempenhaeghe succesvol live!

Kempenhaeghe

Vrijdag 17 mei 2019 was een feestelijke dag voor Kempenhaeghe, expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde en neurocognitie in het Brabantse Heeze. De livegang met het ChipSoft HiX en het Healthcare Information Platform (HIP) van ilionx (voorheen ICTZ) is een feit!

Een bijzonder moment, ook omdat Kempenhaeghe daarmee na een periode van dertig jaar afscheid neemt van het huidige zelf ontworpen Ziekenhuis Informatie Systeem (ZIS). Met de ingebruikname van HIP kan Kempenhaeghe vertrouwen op de diensten van ilionx (voorheen ICTZ) voor hosting en technisch applicatiebeheer van HiX en het Zorgportaal én zich concentreren op het verder ontwikkelen van de patiëntendossiers voor mensen met epilepsie en/of slaapstoornissen.

ilionx (voorheen ICTZ) en HIP

ilionx (voorheen ICTZ) is expert in HiX van ChipSoft en dé partner op het gebied van zorg-ICT. Het bedrijf levert de kennis, diensten en producten die een zorginstelling nodig heeft om optimaal te kunnen (gaan) werken met HiX. ilionx (voorheen ICTZ) kan de inrichting, implementatie en beheer van het EPD uit handen nemen, zodat zorginstellingen zich volledig kunnen focussen op het leveren van uitstekende patiëntenzorg. HIP van ilionx (voorheen ICTZ) is een compleet platform met álles wat nodig is om HiX optimaal te laten functioneren en up-to-date te houden. ilionx (voorheen ICTZ) levert en beheert de HiX-infrastructuur van een zorginstelling, maar met ilionx (voorheen ICTZ) Management Suite (IMS) behoudt men volledig de regie over HiX. Altijd, overal en via elk device.

Link gekopieërd