waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx in de Computable 100 en MT1000

Computable 100 MT1000

Een nieuw jaar gaat altijd gepaard met top X-lijstjes en terugblikken op het afgelopen jaar.

Met trots kunnen we mededelen dat ilionx wederom significante plekken heeft bemachtigd in onder andere de Computable 100 en de MT1000. De Computable 100 is een jaarlijkse ranglijst met de populairste (niet)-ICT-bedrijven, waarbij het imago en het financiële draagvlak wordt getoetst. Voor de MT1000 worden door MT/Sprout meer dan 2.000 zakelijke beslissers gevraagd om hun adviesbureaus te beoordelen. Dit resulteert in een lijst met de beste adviseurs om mee samen te werken. Een enorme eer om in beide lijsten een mooie plek te mogen innemen.

Computable 100

Het is niet voor het eerst dat ilionx in de Computable 100 lijst verscheen. ilionx heeft echter wel wat sprongen gemaakt in de ranglijsten. In de lijst van financieel krachtigste ICT-bedrijven is ilionx van plek 80 in 2021 naar plek 21 in 2022 geklommen; een stijging van maar liefst 59 plekken! Dit betekent dat ilionx de grootste stijger van deze lijst is. In het imago-onderzoek klom ilionx in de categorieën ‘imago innovatie’ en ‘imago kennis’ respectievelijk veertien en negen plekken.

MT1000

De MT1000 wordt samengesteld op basis van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van uitvoering. ilionx is in twee categorieën verschenen: een mooie zevende plek in de categorie ‘Digital consulting’ en de achttiende plek in de categorie ‘Business intelligence en data-advies’.

Jan Veltman, CEO van ilionx: “Het is mooi om te zien dat ilionx in zowel de Computable 100 als de MT1000 is verschenen dit jaar. De kers op de taart is natuurlijk dat we de grootste stijger zijn in het financieel onderzoek van de Computable 100. Wat mij betreft resultaten om trots op te zijn en waar we ook hard voor gewerkt hebben. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering en daar zetten we het komende jaar dan ook op in!”

Link gekopieërd