waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx behaalt AWS Advanced Partner status

AWS partner

ilionx heeft afgelopen maand de status van Advanced Partner van Amazon Web Services (AWS) behaald. ilionx is sinds 2016 partner van AWS en heeft sindsdien voor diverse klanten in diverse sectoren (overheid, healthcare, retail, energie en infrastructuur) AWS technologie ingezet voor het bouwen, onderhouden en beheren van veelal specifieke en bedrijf kritische toepassingen.

Door recente overnames door ilionx én een aangescherpte public cloud strategie is er vaart gezet om de samenwerking met AWS te intensiveren, waarbij het behalen van een volgend level in het Partnership een logische was. Het behalen van de Advanced Partner status is een erkenning en waardering vanuit AWS voor de expertise die ilionx in huis heeft, op het gebied van cloud , en die ze op dagelijkse basis inzet om haar klanten vooruit te brengen.

ilionx biedt haar expertise in verschillende vormen aan onder andere:

  • Volledige ontzorging, door het bouwen, onderhouden en beheren van een (SaaS)oplossing op basis van AWS technologie en gemanaged door ilionx;
  • Het bouwen (en managen) van een (PaaS) platform e/o Landing zone voor de migratie van workloads;
  • Het migreren van workloads naar de AWS Cloud;
  • Modernisatie van (gemigreerde) applicaties richting Cloud Native oplossingen;
  • Architectuur scans.

Met de groeiende behoefte van, met name, grotere organisaties om een multi public cloud strategie te voeren is ilionx nu, naast de sterke positie die het al jarenlang heeft met Microsoft Azure technologie, krachtig gepositioneerd om met AWS technologie haar klanten te helpen.

“Wij zijn enorm trots op deze erkenning. En of onze klanten nu kiezen voor een multi public cloud strategie, een hybrid cloud strategie of een single public cloud strategie met AWS, onze experts zijn in staat om in deze complexe wereld een concrete en vooral passende oplossing te realiseren én te beheren. Nu en in de toekomst”, aldus Patrick Lanters, manager Cloud Applicaties bij ilionx.

Link gekopieërd