waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx Maastricht

Dichtbij en samen. Ruim 220 professionals zetten zich in voor innovatie en impact. Daar waar de industrie groeit, het ondernemersklimaat zeer gunstig is en de bourgondische gezelligheid gecombineerd wordt met gedrevenheid en kwaliteit.

Vestiging ilionx Maastricht

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van user experience- en cloudprojecten tot adoptie- en beheeroplossingen.

Dichtbij
Onze vestiging in Maastricht bestaat uit rum 220 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Onze klanten in de regio zijn voornamelijk actief binnen mobiele telefonie, overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor onder andere: VodafoneZiggo, Medtronic, MercedesBenz, MUMC+, Sitech en DAF.

“Door deze fijne samenwerking en het goede verloop van de uitrol van Windows 10, zie ik het huidige Office-project met ilionx ook heel zonnig tegemoet.”

Henk Bijl, ICT-manager bij AZL

Welkom!

 • ilionx Maastricht

  Amerikalaan 100
  6199 AE Maastricht-Airport
  043 207 30 50

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur (of eigenlijk achter ons pand). Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is vanuit Station Beek-Elsloo redelijk goed bereikbaar. Met bus 30 richting Maastricht via Airport. Uitstappen bij halte Beek-Viaduct. Vandaar is het nog enkele minuten wandelen naar ons kantoor.

Link gekopieërd