waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx Healthcare

Met bevlogen experts met ervaring in de branche dragen we zorg voor projecten die ertoe doen. Met zorg als focus groeien we samen met onze klanten. Vanuit een regio met een fijne handelsmentaliteit geven we sturingen aan slimme zorg in heel het land.

Vestiging Hoorn | ilionx Healthcare

We verbinden mensen en processen met de nieuwste technologieën. Bij ilionx Healthcare werken we vooral voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen en geven we sturing aan slimme zorgoplossingen in combinatie met andere expertises uit onze andere vestigingenOnze ambitie is om de zorg slimmer en efficiënter te maken. Daarbij worden we geholpen door onze kennis van de unieke processen in deze sector. 

Dichtbij
Vanuit onze vestiging in Hoorn werken we dagelijks aan gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg. Dus we weten waar we het over hebben. Deze ervaring combineren we met kennis van business innovation, data-analyse, de cloud en natuurlijk security. Aangevuld met beheeroplossingen op maat, ondersteunen we onze klanten in de volle breedte bij de implementatie en het gebruik van nieuwe technologieën. We leveren oplossingen die ertoe doen, zorgen zo voor blijvende impact én helpen we onze klanten voorop te blijven lopen! 

Samen sterk(er)
Betrokken, ervaren en eigenzinnige professionals, van consultants en analisten tot technisch specialisten en beheerders (dichtbij of uit de zorg), werken graag mét in plaats van vóór de klant. Dit heeft al geleid tot veel succesvolle projecten, die het uiterste vragen van onze kennis én creativiteit voor onder andere de Bergman Clinics, Isala en de Ziekenhuisgroep Twente.  

Samen voor slimme zorg!

“Professionele ondersteuning door de conversiespecialisten van ilionx (ICTZ) is echt van grote meerwaarde geweest."

Boy Zwartjes, Klinisch informaticus/Coördinator ICT, Radiotherapiegroep

Welkom!

 • ilionx Healthcare

  Veranda 99-101
  1628 JZ Hoorn
  088 059 0500

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur. Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is prima bereikbaar met het OV. Station Hoorn Kersenboogerd. Het is dan nog een kleine 10 minuten wandelen naar ons pand.

Link gekopieërd