waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx Amsterdam

Dichtbij en betrokken. Maar ook recht voor z’n raap. 160 bevlogen professionals inspireren en innoveren. In onze hoofdstad en in een regio waar het financiële hart nog steeds klopt en waar het IT-brein voldoende uitdagingen heeft.

Vestiging ilionx Amsterdam

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting en cloud & security. Van mobiele apps tot flexibele digitale werkplekomgevingen en van business intelligenceprojecten tot machine learning- en adoptieprojecten.

Dichtbij
Onze vestiging in Amsterdam bestaat uit meer dan 160 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Onze klanten in de regio zijn voornamelijk actief binnen de sectoren finance, retail en industrie. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten en opdrachten geleid voor onder andere: KLM, ABN AMRO, Euretco, WE Fashion, Sligro Food Group, VodafoneZiggo en KPMG.

"Het mooie aan het partnership met ilionx is dat zij met ons mee groeien. Zo’n partner gun ik ieder bedrijf!”

Maurice van Veghel, CIO bij Sligro Food Group

Welkom!

 • ilionx Amsterdam

  Karspeldreef 8
  1101 CJ Amsterdam
  020 460 96 09

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur (of eigenlijk in de garage onder ons pand). Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Wij zijn prima bereikbaar met het OV. Treinstation Bijlmer Arena en metrohalte Bullewijk zijn een paar minuten lopen bij ons vandaan.

Link gekopieërd