waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Salesforce webinar: ‘Optimale inzet & ondersteuning van Klant Contact Centrum in de zorg’

Salesforce healthcare

Onze partner Salesforce organiseert op dinsdag 5 oktober een webinar ‘Optimale inzet & ondersteuning van Klant Contact Centrum in de zorg’.

Hoe zet je de patiënt centraal?
De eisen die burgers en verzekeraars stellen aan ‘kwalitatief goede zorg’ zijn aan verandering onderhevig. Patiënten vragen steeds meer regie over hun eigen zorgpad. Verzekeraars contracteren de beste zorg tegen zo laag mogelijke kosten. Zorginstellingen kunnen niet blijven werken zoals ze altijd deden.

Een belangrijk kwaliteitsaspect voor een zorginstelling is hoe het Klant Contact Centrum, oftewel KCC is ingericht. Is deze in staat om één ingang te bieden en niet-medische vragen direct te beantwoorden, of bijvoorbeeld afspraken te maken? Vaak komt de patiënt/cliënt terecht in een doolhof van poli’s, locaties en afdelingen met eigen telefoonnummers, contactformulieren en e-mailadressen. Dit strookt niet meer met de eisen aan kwalitatieve zorg, patiënt/cliënt verwachtingen en is ook niet kostenefficiënt.

Gelukkig kan dit anders. Salesforce nodigt je uit voor dit webinar. Wij laten je zien hoe Salesforce jouw organisatie kan helpen bij het inrichten van een KCC waarbij de patiënt/cliënt centraal staat.

Bas Bodzinga, Directeur Klantbelang van Philadelphia, een van de grootste organisaties in Nederland die mensen met een beperking ondersteunt het beste uit zichzelf te halen, zal tijdens deze webinar toelichten hoe belangrijk het is dat de patient/client centraal staat, wat zijn visie daarin is en hoe Philadelphia dit vertaalt naar oplossingen om patiënt en medewerker beter tot elkaar te verbinden.

Link gekopieërd