waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

beschermd tegen de nieuwste virussen en ransomware.

Managed response maakt iedere security breach inzichtelijk, prioriteert deze en vermindert risico’s daarmee drastisch.

neem contact op
X Achtergrond

Met managed response beschermd tegen de nieuwste virussen en de slimste ransomware.

Heb je het idee dat cybercriminelen je te slim af zijn? Of is een ransomware-aanval jouw grootste nachtmerrie? Met managed response bieden we optimale bescherming tegen ransomware. Hierdoor zijn al jouw werkplekken en servers altijd goed beschermd en kun jij weer rustig slapen.

Hoogste mate van bescherming tegen moderne dreigingen

Conventionele virusscanners detecteren voornamelijk bestanden die geïnfecteerd zijn met bekende virussen. Maar wat nu als er sprake is van een nieuw virus? Of van verdachte activiteiten waarvan niet zeker is of het een virus betreft? Managed response biedt hiervoor de oplossing. Het detecteert bedreigingen die anders onopgemerkt bleven. Ook als pc’s of laptops niet geüpdatet zijn of als het gaat om bestandsloze dreigingen, oftewel bedreigingen die geen bestanden nodig hebben om te infecteren. Managed response maakt iedere security breach inzichtelijk, prioriteert deze en vermindert risico’s daarmee drastisch.

Meest geavanceerde endpoint beveiliging

ilionx’ security expertise en endpoint securitysoftware SentinelOne vormen een gouden duo als het gaat om managed response. Bovenal is het méér dan antivirus. SentinelOne analyseert het gedrag van bestanden en in memory processen. Bij detectie van een virus wordt het proces gestopt en het virus in quarantaine gezet. Zijn er malafide activiteiten maar is niet zeker dat het om een virus gaat? Dan wordt het proces gepauzeerd en pluizen onze cyber securityanalisten alles tot op de bodem uit, ook ’s nachts en in het weekend. Samen bepalen we de te nemen vervolgstappen. Dankzij de roll-back functionaliteit draai je alle handelingen eenvoudig terug naar de situatie voor de aanval, indien een endpoint toch geïnfecteerd is. Hierdoor wordt de schade tot een minimum beperkt.

Link gekopieërd