waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

dynamics 365

Om jouw klanten de beste dienstverlening te leveren, is het nodig dat iedereen die betrokken is bij de klant, weet wat bij de klant speelt.

neem contact op
X Achtergrond

Jouw transformatie begint hier

Om jouw klanten de beste dienstverlening te leveren, is het nodig dat iedereen die betrokken is bij de klant, weet wat bij de klant speelt. ilionx biedt dit overzicht door het optimaal inzetten van de cloud-oplossing Microsoft Dynamics 365.

Deze oplossing is meer dan een CRM-systeem. Het geeft je een 360 graden klantbeeld waarmee je inzicht krijgt in klantinteracties en je kunt inspelen op de verwachtingen van de klant. Door de standaard integratie die Dynamics 365 biedt met LinkedIn en Microsoft 365 krijg je een completer beeld van jouw klant. Je bent hierdoor in staat om de klant nog beter van dienst te zijn door bijvoorbeeld extra dienstverlening aan te bieden die de klant op dat moment nodig heeft.

Slim werken met Dynamics 365

Sales, Service en Customer Insights – Journeys (marketing) werken via Dynamics 365 samen, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van slimme en relevante mailcampagnes. De opvolging van campagne naar lead en vervolgens verkoop is volledig te volgen. De resultaten van marketingcampagnes zijn inzichtelijk door de gedetailleerde marketing-analytics. Hierdoor weet jij op elk moment hoe succesvol de campagne is.

Dynamics 365 ondersteunt ook samenwerken mèt de klant. Door Dynamics 365 te koppelen met de website van jouw organisatie kunnen klanten zelf eenvoudig serviceverzoeken aanmelden of een online kennisdatabase raadplegen. Het is ook mogelijk om Dynamics te koppelen met social media, zodat klanten via social media serviceverzoeken kunnen plaatsen die automatisch in Dynamics 365 worden opgenomen. Hierdoor is jouw organisatie in staat om maximale service aan jouw klanten te leveren.

Net als de bekende Microsoft apps, kan je de Dynamics apps gebruiken op je mobiele device, zoals smartphone en tablet. Waar je ook bent, mét of zonder internetverbinding. De apps benutten de kracht van de cloud zodat je ook gebruikt kunt maken van Microsoft Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Pages en Copilot Studio.

samen sterker

NVO

Hoe de NVO van on-premises overstapte naar Microsoft Dynamics 365 in de cloud

lees verder
Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam weer aan het roer met Microsoft Dynamics 365

lees verder
Link gekopieërd