waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

gedeeltelijk moderniseren als volledige oplossing

Het is zonde om iets weg te gooien als het grotendeels nog goed functioneert. Dat geldt ook voor applicaties.

neem contact op
X Achtergrond

Applicatie refactoring: applicaties moderniseren voor betere prestaties.

Het is zonde om iets weg te gooien als het grotendeels nog goed functioneert. Dat geldt ook voor applicaties. Ze zijn met een bepaald doel ontwikkeld, er is goed nagedacht over de eisen en het heeft tijd en geld gekost om ze te ontwikkelen. Ondanks dat een applicatie inmiddels wat verouderd is, kan het moderniseren van de applicatie daarom effectiever zijn dan nieuwbouw. Onze specialisten weten als geen ander wanneer dit opgaat en hoe je dit het beste aanpakt.

Gedeeltelijk moderniseren als volledige oplossing

Bij applicatie refactoring wordt de applicatie gedeeltelijk vervangen of vernieuwd. Dit is bijvoorbeeld het geval als een bestaande applicatie een mobiele variant nodig heeft of als deze in de cloud wordt ondergebracht. Applicatie refactoring kent verschillende voordelen. Zo is het minder ingrijpend voor organisatieprocessen dan nieuwbouw en kent het minimale risico’s. Voor gebruikers is het fijn dat de software op functioneel vlak hetzelfde blijft werken. Enkel de interne structuur van de (legacy) broncode wordt aangepast. Verder is het fijn dat je behoudt wat goed is en bestaande expertise benut.

Meer bedrijfsresultaat met moderne applicaties

Onze specialisten kijken samen met jou welke verbeteringen nodig zijn, ook op het gebied van proces en kosten. Op basis daarvan brengen we een advies uit, stellen we een plan van aanpak op en realiseren we de benodigde modernisatieslag. Het resultaat? Moderne applicaties waarmee jij in staat bent om bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen en doelstellingen te behalen.

Link gekopieërd