Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Digitale Zorg

De wereld digitaliseert in rap tempo en ook in de zorgsector worden steeds meer digitale middelen ingezet voor het verbeteren van de zorg. De digitalisering in de zorg biedt voordelen en opent deuren om hier verder stappen in te zetten.

Neem contact op

De juiste zorg op de juiste plek met inzet van slimme technologie

De wereld digitaliseert in rap tempo en ook in de zorgsector worden steeds meer digitale middelen ingezet voor het verbeteren van de zorg. Deze ontwikkeling is in een stroomversnelling geraakt door de coronapandemie. Zorgverleners, patiënten en cliënten hebben op grote schaal kennisgemaakt met de voordelen van digitalisering in de zorg en dat opent deuren om hier verder stappen in te zetten. Natuurlijk wil ook jij de mogelijkheden voor jouw zorginstelling ontdekken én toepassen. Wij kennen je uitdagingen als geen ander, doordat veel van onze medewerkers zelf in de zorg hebben gewerkt. Met die kennis op zak helpen we je graag bij het inzetten van digitale zorg.

We implementeren elektronische patiëntendossiers (EPD) en elektronische cliëntendossiers (ECD) en hebben producten en diensten die hiermee perfect samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan een toekomstvaste cloud zorgwerkplek om je medewerkers optimaal te ondersteunen. Of een zorgportaal waarmee je patiënten inzicht geeft in hun medische gegevens. Maar ook de ondersteuning van apps binnen en diverse zorgprocessen. Zo haal je het maximale uit de inzet van slimme technologie.

Succesvol vernieuwen met ilionx: een IT-partner met zorgkennis

Digitale middelen bieden tal van mogelijkheden voor het bieden van passende zorg. Bijvoorbeeld door zorg op afstand zoals een digitaal consult, thuismetingen, zelf je dossier beheren en zelf afspraken plannen. Hierdoor zijn patiënten en cliënten meer in regie over hun eigen zorgproces. Maar denk ook aan toepassingen om gezonder te leven, om mantelzorgers te ondersteunen en natuurlijk een complete totaaloplossing voor de zorgmedewerker. Hiervoor is er altijd een connectie nodig met het EPD of ECD. Bij ilionx vindt je experts om tot het maximale resultaat te komen.

Om van de implementatie van deze nieuwe digitale middelen een succes te maken, is kennis van het EPD of ECD essentieel. ilionx is uniek in de uitgebreide kennis en ervaring van HiX en de implementatie van digitale zorg. Er staan meer dan honderdvijftig enthousiaste medewerkers voor je klaar, waaronder artsen en zorgmanagers. Ze begrijpen wat je wil bereiken met digitale middelen en weten hoe je deze middelen aansluit op het EPD of ECD. Dat maakt ons de ideale IT-partner met zorgkennis.

Duurzame adoptie van digitaal werken

Of het nu gaat om digitaal vergaderen of een online consult: digitalisering vraagt om een andere manier van werken. Er zijn tal van mogelijkheden om dit te faciliteren. Vol overtuiging investeer je hierin, maar het is reëel dat medewerkers dit enthousiasme niet direct met je delen. Een nieuwe digitale tool betekent namelijk verandering, en er zijn maar weinig mensen die hier uit zichzelf om staan te springen. Daarom is het belangrijk dat je medewerkers meeneemt in de verandering. Dan begrijpen ze wat het voor hen oplevert en worden ze enthousiast om ermee aan de slag te gaan. Met onze bewezen adoptieaanpak hebben we al vele veranderprocessen tot een succes gemaakt.

Onze oplossingen

Healthcare apps

Het gebruik van smartphones en tablets neemt in rap tempo toe binnen de zorg.

Ga naar oplossing

Digitale adoptie in de zorg

Goed gebruik van moderne technologie ondersteunt zorgmedewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Ga naar oplossing

One for healthcare

Een goede start voor elke zorgverlener dankzij een geïntegreerde, persoonlijke digitale omgeving afgestemd op rol, proces en activiteit.

Ga naar oplossing

EPD Implementatie

ilionx is als geen andere partij in staat om je aan de hand mee te nemen gedurende alle fases van de HiX implementatie.

Ga naar oplossing

ilionx Management Suite

Pro-actief beheer en continue bewaking met de HIP-beheermodule.

Ga naar oplossing

HiX Dienstverlening

Wij ondersteunen ziekenhuizen en zorginstellingen met onze HiX dienstverlening.

Ga naar oplossing

Technische Consultancy

Niet alleen een rapport of projectplan, maar ook begeleiding bij de uitvoering.

Ga naar oplossing

Projectmanagement

Diverse mogelijkheden voor projectmanagement.

Ga naar oplossing

Videobellen

Online videoconsult 'Videobellen efficiënt inzetten in de zorg'

Ga naar oplossing

VIPP 5

VIPP 5 is de nieuwe regeling voor medisch specialistische zorg om medische gegevens uit te wisselen tussen instellingen.

Ga naar oplossing

Salesforce Healthcare

De patiënt neemt steeds vaker de regie over het eigen behandeltraject. Met Salesforce Healthcare wordt een completer beeld per patiënt gerealiseerd door data uit diverse zorgsystemen te koppelen op één plek.

Ga naar oplossing

Partner in Balans

Hulp voor mantelzorgers om al in de beginfase na te denken over hoe zij beter om kunnen gaan met zowel de ziekte, als met elkaar.

Ga naar oplossing

Consultancy

Specialistische kennis, opgedaan in de praktijk.

Ga naar oplossing

LMS365

De basis voor een succesvolle organisatie, in een snel veranderende wereld, ligt in het continu leren en blijven ontwikkelen van medewerkers. Kennis opdoen en borgen is essentieel. ilionx helpt jouw organisatie om dit te realiseren, door het LMS365 leerplatform in de cloud te implementeren.

Ga naar oplossing

Livegang HiX 6.2 standaard content voor Deventer Ziekenhuis

Livegang HiX 6.2 standaard content voor Deventer Ziekenhuis

Ga naar referent

Wil je ook het maximale uit de inzet van slimme technologie halen?

Neem contact op
Link gekopieërd