waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

digitale zorg

De wereld digitaliseert in rap tempo en ook in de zorgsector worden steeds meer digitale middelen ingezet voor het verbeteren van de zorg. De digitalisering in de zorg biedt voordelen en opent deuren om hier verder stappen in te zetten.

Neem contact op
ilionx

De juiste zorg op de juiste plek met inzet van slimme technologie

De wereld digitaliseert in rap tempo en ook in de zorgsector worden steeds meer digitale middelen ingezet voor het verbeteren van de zorg. Deze ontwikkeling is in een stroomversnelling geraakt door de coronapandemie. Zorgverleners, patiënten en cliënten hebben op grote schaal kennisgemaakt met de voordelen van digitalisering in de zorg en dat opent deuren om hier verder stappen in te zetten. Natuurlijk wil ook jij de mogelijkheden voor jouw zorginstelling ontdekken én toepassen. Wij kennen je uitdagingen als geen ander, doordat veel van onze medewerkers zelf in de zorg hebben gewerkt. Met die kennis op zak helpen we je graag bij het inzetten van digitale zorg.

We implementeren elektronische patiëntendossiers (EPD) en elektronische cliëntendossiers (ECD) en hebben producten en diensten die hiermee perfect samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan een toekomstvaste cloud zorgwerkplek om je medewerkers optimaal te ondersteunen. Of een zorgportaal waarmee je patiënten inzicht geeft in hun medische gegevens. Maar ook de ondersteuning van apps binnen en diverse zorgprocessen. Zo haal je het maximale uit de inzet van slimme technologie.

Succesvol vernieuwen met ilionx: een IT-partner met zorgkennis

Digitale middelen bieden tal van mogelijkheden voor het bieden van passende zorg. Bijvoorbeeld door zorg op afstand zoals een digitaal consult, thuismetingen, zelf je dossier beheren en zelf afspraken plannen. Hierdoor zijn patiënten en cliënten meer in regie over hun eigen zorgproces. Maar denk ook aan toepassingen om gezonder te leven, om mantelzorgers te ondersteunen en natuurlijk een complete totaaloplossing voor de zorgmedewerker. Hiervoor is er altijd een connectie nodig met het EPD of ECD. Bij ilionx vindt je experts om tot het maximale resultaat te komen.

Digitalisering van de zorg

Om van de implementatie van deze nieuwe digitale middelen een succes te maken, is kennis van het EPD of ECD essentieel. ilionx is uniek in de uitgebreide kennis en ervaring van HiX en de implementatie van digitale zorg. Er staan meer dan honderdvijftig enthousiaste medewerkers voor je klaar, waaronder artsen en zorgmanagers. Ze begrijpen wat je wil bereiken met digitale middelen en weten hoe je deze middelen aansluit op het EPD of ECD. Dat maakt ons de ideale IT-partner met zorgkennis.

Duurzame adoptie van digitaal werken

Of het nu gaat om digitaal vergaderen of een online consult: digitalisering vraagt om een andere manier van werken. Er zijn tal van mogelijkheden om dit te faciliteren. Vol overtuiging investeer je hierin, maar het is reëel dat medewerkers dit enthousiasme niet direct met je delen. Een nieuwe digitale tool betekent namelijk verandering, en er zijn maar weinig mensen die hier uit zichzelf om staan te springen. Daarom is het belangrijk dat je medewerkers meeneemt in de verandering. Dan begrijpen ze wat het voor hen oplevert en worden ze enthousiast om ermee aan de slag te gaan. Met onze bewezen adoptieaanpak hebben we al vele veranderprocessen tot een succes gemaakt.

onze diensten

Wil je ook het maximale uit de inzet van slimme technologie halen?

Neem contact op
Link gekopieërd