Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Beheersbare ICT

Door IT te outsourcen zijn zorgen over de IT-operatie verleden tijd. Zo ontstaat er ruimte om je te richten op de toepassing van digitale middelen voor zorgprocessen.

Neem contact op

Geen omkijken naar het beheer van je IT-omgeving

Digitalisering speelt een steeds belangrijkere rol binnen zorginstellingen. Patiëntgegevens worden digitaal opgeslagen en uitgewisseld, medewerkers werken digitaal en er is steeds meer digitale zorg op afstand. Zorginstellingen hebben zichzelf hiervoor doelen gesteld, gestimuleerd door de overheid. Door al deze ontwikkelingen nemen de complexiteit en omvang van de IT-omgeving toe, maar als zorginstelling wil je je kunnen focussen op datgene waar je goed in bent: zorg verlenen. Door IT te outsourcen zijn zorgen over de IT-operatie verleden tijd. Zo ontstaat er ruimte om je te richten op de toepassing van digitale middelen voor zorgprocessen.

24/7 beheer van je IT-omgeving

Wij beheren je IT-omgeving met een professionele service organisatie, net zoals we dit doen bij veertig andere zorginstellingen. Of het nu gaat om het beheren van een complete IT-omgeving in Azure cloud, het beheren van een dataplatform of het beheren van je elektronisch patiëntendossier (EPD) en elektronisch cliëntendossier (ECD), wij ontzorgen jou hierin volledig. Wat ons uniek maakt? Onze ervaren implementatieconsultants en projectleiders ondersteunen je bij het volledige traject. Ons beheerteam, dat diepgaande kennis heeft van zorgprocessen, staat hierna 24/7 voor je klaar. Zo hoef jij je niet langer druk te maken over de continuïteit en kwaliteit van het technisch beheer van je IT-omgeving.

Kies je eigen tempo

Dienstverlening op maat is ons uitgangspunt. We begrijpen dat je niet alles in één keer wil uitbesteden. Daarom starten we met een hybride omgeving van waaruit je stapsgewijs per applicatie kunt overstappen. We maken samen een plan en zetten het beheer van je IT-omgeving stap voor stap over naar ons beheerteam. Je kunt er vandaag al mee aan de slag. Maar wel in je eigen tempo, terwijl je operatie gewoon doorloopt.

We benutten de voordelen van de cloud

We realiseren een passende totaaloplossing. Geheel in de cloud of een oplossing waarbij traditionele IT en cloud elkaar aanvullen. Bijvoorbeeld door verschillende applicaties vanuit de cloud beschikbaar te stellen, terwijl legacy applicaties on-premise beschikbaar blijven. Daarbij zorgen we voor de juiste integraties tussen verschillende cloud-oplossingen, zodat alles goed met elkaar samenwerkt en data overal en altijd beschikbaar is.

Functioneel en technisch beheer EPD en ECD

Het EPD en ECD zijn een belangrijk onderdeel van het IT-beheer. Deze bevatten steeds meer en complexere informatie door de toenemende automatisering van zorgprocessen. Eisen aan het EPD en ECD voor integratie, kwaliteit en databeveiliging worden voortdurend aangescherpt en vragen steeds meer van je IT-afdeling. Goed beheer en onderhoud van het EPD en ECD kost tijd én vraagt om specialistische kennis. Met de door ons ontwikkelde standaard Healthcare Information Platform (HIP) zorgen we dat het EPD optimaal functioneert en altijd up-to-date is. Met ons team van zo’n honderd specialisten zijn wij in staat om ook functionele ondersteuning te bieden. En door onze jarenlange ervaring met HiX zijn we inmiddels dé specialist op dit gebied. Met teamwork, enthousiasme en goede communicatie lossen we samen elk HiX-probleem op. Door onze expertise zijn we de ideale partner voor het verbeteren van de inrichting van zowel het EPD en ECD als zorgprocessen.

Onze oplossingen

Consultancy

Specialistische kennis, opgedaan in de praktijk.

Ga naar oplossing

IT Outsourcing

Onafhankelijk van technologie voor meer regie.

Ga naar oplossing

Healthcare werkplek

Om goede zorg te kunnen leveren kun je niet zonder een goede en stabiele IT infrastructuur.

Ga naar oplossing

Healthcare Information Platform (HIP)

Alles voor een optimaal functionerend zorginformatiesysteem.

Ga naar oplossing

ilionx Management Suite

Pro-actief beheer en continue bewaking met de HIP-beheermodule.

Ga naar oplossing

ilionx Management Suite (IMS) Hotfix Manager

Wijzigingen voor een betere werking of bug fixes, die je móet installeren op alle systemen van je gebruikers.

Ga naar oplossing

Zorgportaal

Optimale beveiliging voor het zorgverlenersportaal, het patiëntportaal en het portaal voor de aanmeldzuilen.

Ga naar oplossing

Technische beheer systemen

Optimaal functionerend en up-to-date HiX, beheer van hardware en systeemprogrammatuur.

Ga naar oplossing

Application Management Services

Functioneel beheer op maat

Ga naar oplossing

ilionx begeleidt Driestroom tijdens digitale transformatie

Ga naar nieuws

Wil je meer weten over de mogelijkheden van IT outsourcing?

Neem contact op
Link gekopieërd