Opleiding & ontwikkeling

Medewerkers: kapitaal van de onderneming

ilionx heeft het besef dat de consultants het kapitaal vormen van de onderneming. Er wordt daarom veel geïnvesteerd in de kennis van haar medewerkers. Deze investering leidt tot kwaliteit van onze dienstverlening zodat de continuïteit hiervan gewaarborgd blijft. Iedere unit bepaalt zelf in welke richting de kennisontwikkeling gaat. Er worden voor consultants door consultants kenniskringen georganiseerd, zodat men op regelmatige basis (per technologie minimaal 4 keer per jaar) elkaar over de nieuwste technologieën kan informeren.

Persoonlijke ontwikkeling

Samen met je manager stel je jaarlijks je doelstelligen vast op het gebied van opleiding, training, coaching en opdrachtontwikkeling. De voortgang van je eigen ontwikkeling wordt continue afgestemd en indien nodig flexibel aangepast op de nieuwste ontwikkelingen in de markt, je opdracht of door voortschrijdende inzichten.

Social intranet en social media

ilionx stimuleert actief het delen van kennis en ervaring zowel intern als extern. Binnen ilionx is een social platform (social intranet) geimplementeerd waar alle medewerkers rondom thema's en vakgebieden actief kennis en ervaringen delen en waar op een sociale manier contact wordt onderhouden met collega's. Diverse ilionx-medewerkers schrijven artikelen en blogs binnen dit platform en zijn daarin ook actief in openbare communities.

Traineeships

Samen met een professioneel bureau organiseert ilionx bootcamps in India. Trainees worden in enkele weken volledig gecertificeerd in het gewenste vakgebied. Bij terugkomst vallen de trainees onder de hoede van een leadconsultant die de trainees begeleidt bij de diverse klantopdrachten.

Our partners
Nieuws

Wat doe je als je stage loopt bij ilionx?

Stage lopen is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Dit is het moment dat je je opgedane kennis kunt...

Blog

Big Data Trade off & Privacy

Privacy vormt de basis van onze democratische rechtsstaat. Privacy is een mensenrecht en fundamentele...

Twitter

@: Veilige, digitale toegankelijkheid is een specialisme. I-FourC en ilionx bundelen krachten!…