Tester - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Groningen

Wij bieden jou

 • Path 3Een goed salaris
 • Path 3Maandelijkse bonus tot 5% van jouw omzet
 • Path 3Leaseauto of een mobiliteitsvergoeding
 • Path 3Contract voor onbepaalde tijd
 • Path 3Laptop & mobiele telefoon
 • Path 3Ruim opleidingsbudget

Wij vragen van jou

 • Path 3Afgeronde HBO of academische opleiding
 • Path 3Minimaal 1 jaar ervaring als tester
 • Path 3CAT gecertificeerd
 • Path 3 TMap en/of ISTQB gecertificeerd
 • Path 3Kennis met het werken in een Agile omgeving
Page 1 Copy 6
Vacature open
Page 1 Copy 6
Gesprekken gepland
Page 1 Copy 6
Afrondende gesprekken
Page 1 Copy 6
Ingevuld

Onze Test Xperts bewaken voor onze opdrachtgevers de kwaliteit van de applicaties, processen en diensten. Maar daar blijft het niet bij! Door hun pro-actieve houding brengen zij de kwaliteit van het testen naar een hoger niveau en komen zij met slimme oplossingen!

Wie ben je?

Jij houdt ervan om samen met je team tot het beste resultaat voor onze klanten te komen. Je ziet kwaliteit en testen als essentieel onderdeel van elk ontwikkelproces en draagt dit graag uit binnen je team. Daarbij sta je stevig in je schoenen en communiceer je met overtuiging.

Je bent gewend om Agile te werken en bent gericht op continue verbetering van de keten van ontwikkeling, testing, vrijgave en gebruik.

 Je helpt met jouw kennis en ideeën ontwikkelaars en ontwerpers met het verbeteren van de kwaliteit van opgeleverde requirements, ontwerpen en software. Je hebt een passie voor testen en kwaliteit en brengt dit met overtuiging over binnen en buiten je team.

Jouw functie

Je analyseert processen en documentatie en stelt op basis hiervan testontwerpen op en voert deze uit. Je maakt daarbij gebruik van testtechnieken en -methodieken. Waar mogelijk automatiseer je je tests en ben je in gesprek met ontwikkelaars om het testproces te verbeteren.

Je registreert bevindingen en draagt bij aan het analyseren en oplossen daarvan. Ook rapporteer je over de kwaliteit van de software en de voortgang van het testen. Je signaleert knelpunten en doet proactief voorstellen tot verbeteringen.

Het team

Je komt terecht in de unit Application & Quality Management in Groningen. Binnen het team wordt veel aandacht besteed aan het stimuleren van onze Xperts; wij vinden het belangrijk dat jij nieuwsgierig bent en blijft ten aanzien van ons snel evoluerende vakgebied, wij zijn dit namelijk ook. We verwachten dan ook een kritische blik van al onze Xperts en dat ze blijven zoeken naar verbeteringen, zowel bij onze opdrachtgevers als binnen het team. Wij organiseren in het kader hiervan verschillende kennissessies op zowel vakinhoudelijk gebied als op het gebied van andere, aangrenzende, vakgebieden. En natuurlijk vinden we het ook heel belangrijk dat we plezier hebben met elkaar!

Bij ilionx werken we via het local-to-local principe. De focus van de unit Application & Quality Management ligt op het Noorden.

Maar wij doen nog meer!

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan het opleidingsaanbod vanuit ilionx academy. We hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Maar we snappen ook dat jouw privé situatie belangrijk is, daarom hanteren we flexibele werktijden en bieden wij je voorzieningen om vanuit huis te werken.

Enthousiast geworden? Ik kom graag met je in contact.