Office 365 Developer - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Utrecht

Wij bieden jou

 • Path 3Een goed salaris
 • Path 3Contract voor onbepaalde tijd
 • Path 3Maandelijkse bonus
 • Path 3Leaseauto of een mobiliteitsvergoeding
 • Path 3Laptop & mobiele telefoon
 • Path 3Ruim opleidingsbudget

Wij vragen van jou

 • Path 3Afgeronde HBO of academische opleiding
 • Path 3Minimaal 2 jaar relevante ervaring met .NET/C#
 • Path 3Kennis van hedendaagse applicatie frameworks
 • Path 3Ervaring met web ontwikkeling
 • Path 3Ervaring met verschillende Office 365 diensten
 • Path 3Ervaring met Microsoft Azure is een pré
Page 1 Copy 6
Vacature open
Page 1 Copy 6
Gesprekken gepland
Page 1 Copy 6
Afrondende gesprekken
Page 1 Copy 6
Ingevuld

Ben jij er klaar voor om van de on-premises oplossingen met de SharePoint Server af te stappen en over te stappen naar cloud of hybride oplossingen met Office 365? Dan hebben wij mooi uitdagend werk voor jou.

Tevreden over de migratie naar Microsoft Office 365? Blog

Tevreden over de migratie naar Microsoft Office 365?

28-06-2018

Lees verder Page 1 Copy 3

Jouw functie

Als Office 365 developer houd je je bezig met een breed scala aan werkzaamheden en heb je van veel dingen op z’n minst een klein beetje verstand van. Jouw primaire werkzaamheden ligt voornamelijk bij het bieden van maatwerk oplossingen aan onze klanten met Microsoft Office 365. Als Office 365 developer ben jij de expert in het bouwen van applicaties met behulp van SharePoint Framework (SPFX) Apps en/of Provider Hosted Apps. Naast het bieden van Microsoft Office 365 solutions aan onze klanten, hebben wij ook een eigen digitaal werkomgeving oplossing ontwikkeld genaamd ‘One’. Jouw expertise wordt ook ingezet voor de oplossingen die wij intern bij ilionx ontwikkelen.

Innovatie en lerend vermogen staan bij ilionx hoog in het vaandel en is dan ook kenmerkend voor onze Office 365 developers. Zij streven naar vernieuwing en dat is dan ook te zien in de technieken waarmee zij werken. Dus mocht jQuery, Angular, React en Typescript jou bekend in de oren klinken? Dan zul je bij ilionx als Office 365 developer zeker goed uit de verf komen. Mocht je nog iets minder ervaren zijn met deze methoden en technieken maar lijkt het je wel ontzettend gaaf werk? Ons development team werkt samen vanuit integriteit en elkaar helpen en opleiden is daar een belangrijk onderdeel van.

Het team

Ons enthousiaste team bestaat uit bijna 50 Microsoft Xperts, die bij ons op kantoor of bij een van onze klanten in teamverband gave projecten uitvoeren. Zo is ilionx bekroond tot ‘Innovator of the year 2017’ als grondlegger van de kookapp voor mensen met een lichtelijke verstandelijke beperking. Vakmanschap en teamspirit zijn dan ook onmisbare ingrediënten voor het recept tot succes van onze Microsoft Xperts! Dankzij het Microsoft Gold Partnership word je bovendien betrokken bij de nieuwste innovaties. Zo blijf je niet alleen jezelf, maar ook onze klanten continue vernieuwen en ben je in staat om state-of-the-art applicaties te bouwen. Tenslotte organiseren onze Xperts regelmatig sessies waarbij ze elkaar ontmoeten om kennis en kunde met elkaar te delen

Maar wij doen nog meer!

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan het opleidingsaanbod vanuit ilionx academy. We hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Maar we snappen ook dat jouw privé situatie belangrijk is, daarom hanteren we flexibele werktijden en bieden wij je voorzieningen om vanuit huis te werken.

Heb je wel een afgeronde IT opleiding maar nog geen ervaring? Ook dan komen we graag in contact met jou. Binnen het IT Traineeship van ilionx start je als trainee en ontwikkel je je tot een volwaardige Xpert.

Enthousiast geworden?

Klik op  ‘direct solliciteren’ en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.