.NET Developer - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Groningen, Utrecht

Wij bieden jou

 • Path 3Een goed salaris
 • Path 3Contract voor onbepaalde tijd
 • Path 3Maandelijkse bonus tot 5% van jouw omzet
 • Path 3Leaseauto of een mobiliteitsvergoeding
 • Path 3Laptop & mobiele telefoon
 • Path 3Ruim opleidingsbudget

Wij vragen van jou

 • Path 3Afgeronde HBO of academische opleiding
 • Path 3Minimaal 2 jaar relevante ervaring met .NET/C#
 • Path 3Kennis van Entity Framework, ASP.NET & MVC
 • Path 3Ervaring met jQuery, Angular en React
 • Path 3Ervaring met Microsoft Azure & Angular2
 • Path 3Kennis van databases zoals SQL
 • Path 3Goede beheersing van de Nederlandse taal
Page 1 Copy 6
Vacature open
Page 1 Copy 6
Gesprekken gepland
Page 1 Copy 6
Afrondende gesprekken
Page 1 Copy 6
Ingevuld

Onze .NET developers hebben een passie voor het ontwikkelen van Microsoft software en werken met de nieuwste technieken.

Reference Cases Collega's aan het woord

”ilionx is een jonge en dynamische organisatie”

Niels Egberts

Lees verder Page 1 Copy 3

In onze werkcultuur worden medewerkers gezien als mens en niet als nummer. Blijf jij jezelf ook graag ontwikkelen en werk je graag in een dynamische omgeving? Wacht dan niet langer en geef je carrière een boost bij ilionx!

Jouw functie

Als Full-Stack developer houd je je bezig met de architectuur en alle bijkomende aspecten (technisch ontwerp, realisatie, testen, deployen en onderhouden) van de (web)applicaties van onze klanten. Als ervaren Full Stack developer ben je op de hoogte van de allerlaatste tools (TFS), technieken (MVC, WCF, WebAPI) en frameworks en blijf je voortdurend je skills verbeteren. Je richt je zowel op de front-end als op de back-end. Bij ilionx werk je in een professionele werkomgeving, waarbij we onder andere gebruik maken van Scrum als ontwikkelmethodiek. Met jouw oplossing lever je direct een impact aan de business van de klant.

Het team

Ons enthousiaste team bestaat uit bijna 50 Microsoft Xperts, die bij ons op kantoor of bij een van onze klanten in teamverband gave projecten uitvoeren. Zo is ilionx bekroond tot ‘Innovator of the year 2017’ als grondlegger van de kookapp voor mensen met een lichtelijke verstandelijke beperking. Vakmanschap en teamspirit zijn dan ook onmisbare ingrediënten voor het recept tot succes van onze Microsoft Xperts! Dankzij het Microsoft Gold Partnership word je bovendien betrokken bij de nieuwste innovaties. Zo blijf je niet alleen jezelf, maar ook onze klanten continue vernieuwen en ben je in staat om state-of-the-art applicaties te bouwen. Tenslotte organiseren onze Xperts regelmatig sessies waarbij ze elkaar ontmoeten om kennis en kunde met elkaar te delen

Maar wij doen nog meer!

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan het opleidingsaanbod vanuit ilionx academy. We hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Maar we snappen ook dat jouw privé situatie belangrijk is, daarom hanteren we flexibele werktijden en bieden wij je voorzieningen om vanuit huis te werken.

Heb je wel een afgeronde IT opleiding maar nog geen ervaring? Ook dan komen we graag in contact met jou. Binnen het IT Traineeship van ilionx start je als trainee en ontwikkel je je tot een volwaardige Xpert.

Enthousiast geworden?

Klik op  ‘direct solliciteren’ en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.