Cloud Architect - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Utrecht

Wij bieden jou

 • Path 3Een goed salaris
 • Path 3Maandelijkse bonus tot 5% van jouw omzet
 • Path 3Leaseauto of een mobiliteitsvergoeding
 • Path 3Contract voor onbepaalde tijd
 • Path 3Laptop & mobiele telefoon
 • Path 3Ruim opleidingsbudget

Wij vragen van jou

 • Path 3Afgeronde HBO of academische opleiding
 • Path 3Minimaal 2-5 jaar relevante ervaring
 • Path 32 jaar ervaring met Microsoft Azure en Office365
 • Path 3Ervaring met Hyper-V, VMware en SCCM
 • Path 3Ervaring met Windows Server 2012 R2
Page 1 Copy 6
Vacature open
Page 1 Copy 6
Gesprekken gepland
Page 1 Copy 6
Afrondende gesprekken
Page 1 Copy 6
Ingevuld

Onze hoogopgeleide en tikkeltje eigenwijze Xperts begrijpen dat de behoefte om te communiceren en de samenwerking met andere bedrijven toeneemt en daarmee dus ook de behoefte om toegang tot apps en portals te delen.

Jouw functie

Als Cloud Architect ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een volledige cloud architectuur voor de (enterprise) klanten van ilionx. Na een grondige analyse bij de klant ben je in staat om voor de klant een goede oplossing te ontwerpen. Het architectuurplaatje bestaat uit een ontwerp van hybride-, private- en/of public cloud-omgeving (vendor onafhankelijk) vanuit infrastructuur perspectief. Daar waar het nodig is zal je delen van de IT bij de klant op locatie laten staan en integreren met de cloud-oplossing van de organisatie. Naast de uitwerking van de architectuur ben je ook verantwoordelijk voor het transformatieproject naar de cloud en heb je hierin een leidinggevende rol. Tenslotte adviseer je onze nieuwe-, maar ook onze bestaande klanten met betrekking tot nieuwe cloud beheerdiensten.

 Het team

Ons enthousiaste team bestaat bijna 40 Cloud Xperts, die dagelijks gave projecten uitvoeren bij ons op kantoor in samenwerking met de klant. Ook kun je bij onze klanten op locatie een project uitvoeren. We stimuleren onze Xperts om nieuwsgierig te blijven en steeds voorop te lopen, maar met een kritische blik. Daarom ontmoeten we elkaar regelmatig en delen we kennis uit om elkaar beter te maken. Dankzij het Microsoft Gold Partnership wordt je bovendien betrokken bij de nieuwste innovaties. Zo blijf je niet alleen jezelf maar ook onze klanten continue vernieuwen.

Maar wij doen nog meer!

Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan het opleidingsaanbod vanuit ilionx academy. We hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van jouw kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie. Maar we snappen ook dat jouw privé situatie belangrijk is, daarom hanteren we flexibele werktijden en bieden wij je voorzieningen om vanuit huis te werken.

Enthousiast geworden? Ik kom graag met je in contact.