Bedrijfscultuur

ilionx: een organisatie rondom mensen, diensten en markten die zich doorlopend ontwikkelt

ilionx heeft vestigingen in Utrecht, Almere, Zwolle en Groningen. ilionx streeft ernaar de reistijden voor haar consultants te beperken en werk te bieden in de eigen regio. ilionx heeft de overtuiging  dat voortdurende vernieuwing van kennis en diensten en focus op de integrale kwaliteit daarvan de basis vormen voor continuïteit, concurrentiepositie en lange termijn relaties met klanten, medewerkers en partners. Een belangrijke kernwaarde bij ilionx is het ondernemerschap. De onderneming is onderverdeeld in kennis georiënteerde business units die ieder een eigen resultaatverantwoordelijkheid hebben. Door het volledige aandeelhouderschap bij het management te leggen wordt de betrokkenheid tot het uiterste vergroot. Klantgerichtheid, vakmanschap, passie voor het werk en collegialiteit vormen daarbij de basis voor het succes.

Daadkracht in projecten

De dienstverlening van ilionx migreert steeds meer naar resultaatverantwoordelijke projecten. Deze projectverantwoordelijkheid nemen wij graag aan omdat wij overtuigd zijn van onze teamprestatie en professionele aanpak. De projecten worden oplossingsgericht aangepakt met als resultaat dat de gemaakte afspraken worden nagekomen in tijd, geld en kwaliteit. Het management dat de klus offreert is ook het management dat de klus klaart (mentaal leiderschap).

ilionx kent een informele sfeer, transparant, bonus gedreven, hard werken maar op zijn tijd ook gezamenlijk ontspannen (vrijdagmiddagborrel, casual Friday). Iedere business unit verzorgt regelmatig uitstapjes en ook het lustrum wordt uitbundig gevierd.

Onze partners
Nieuws

Lekker leuk koken – voor iedereen

Niet iedereen is een geboren top chef. En voor mensen met een verstandelijke beperking is het soms...

Blog

Succesvol concurreren met startups: het kan wel

Je kunt tegenwoordig haast geen blog of artikel in de media meer lezen over technologie zonder dat de term...

Twitter

@: Lekker leuk koken voor iedereen! Met en werkt ilionx aan het platform: Lekker Leuk Koken…