Werken bij - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

ilionx inspireert medewerkers

Onze kernwaarden vormen de basis voor de missie en visie van ilionx als een groeiende organisatie die toekomstgerichte cultuur van innovatie, wendbaarheid en eindgebruikersgerichtheid nastreeft.

De krachtige verbinding tussen het uitdragen van waar ilionx voor staat, de wijze waarop wij als Xperts ons vak uitoefenen en de partnerships met onze klanten, zijn alles bepalend voor ons gezamenlijk succes. Wij zijn ervan overtuigd dat ilionx blijvend het verschil kan maken bij haar klanten, met deskundige en gemotiveerde medewerkers, onderscheidende dienstverlening, de juiste combinatie van diverse expertisegebieden en moderne technologieën. Wij vormen allen de organisatie ilionx, waarin iedere individuele medewerker zich bewust is van zijn of haar eigen verantwoordelijkheid en die op integere wijze benut om in teamverband succesvol te zijn. Want, ilionx maakt waar.

Ben jij die tikkeltje eigenwijze, creatieve en oplossingsgerichte Xpert die zichzelf graag blijft ontwikkelen in een dynamische omgeving? Wacht dan niet langer en geeft je carrière een boost bij ilionx.

Reference Cases Video

De energie van het team zorgde ervoor dat het echt leuk was om samen te werken.

DNA van ilionx

Resultaatgericht ondernemen

Samenwerking vanuit integriteit

Vakmanschap en professionaliteit

Innovatie en lerend vermogen

Passie en trots voor het vak

Onze vacatures