Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Hoe zorg je ervoor dat de juiste zorg op de juiste plek komt?

Hoe kun je digitale middelen inzetten om de zorg te verbeteren? Hoe zorg je ervoor dat data veilig wordt uitgewisseld? Wat als wij van ilionx jou kunnen helpen met deze uitdagingen op IT gebied?

Slimmer werken in de zorg

We worden steeds ouder en daardoor zijn er steeds meer chronisch en langdurig zieken. Er ontstaat een grotere zorgvraag. Er is nu al te weinig personeel en dat probleem zal met de toenemende vraag alleen maar toenemen. Ook de demografie veranderd. Mensen trekken naar de stad en komen niet meer terug. Er ontstaat dus een specifieke vraag per regio. We willen af van volume draaien op behandeling en meer focus op gezondheid en preventief behandelen. Dus in plaats van een een operatie wordt de patiënt/cliënt doorgestuurd naar een diëtist of psycholoog. De juiste zorg op de juist plek. Dit vraag samenwerking in de regio. Er zijn steeds meer technologische mogelijkheden waarmee slimme zorg mogelijk is in de vorm van digitale zorg.

Digitale zorg als gewone zorg

De patiënt moet centraal staan. Belangrijke randvoorwaarden als de zorg verlenen en ontvangen waarbij de patiënt centraal staat, goede elektronische gegevensuitwisseling binnen en buiten de ziekenhuizen, veiligheid, privacy etc. Allemaal factoren die invloed hebben op het potentieel van digitale zorg om de gezondheidszorg beter en slimmer te organiseren in het belang van de patiënten ter beheersing van de kosten en de arbeidsmarktkrapte. We moeten werken aan een nieuwe visie over hoe digitale zorg integraal onderdeel wordt van een moderne en toekomstbestendige inrichting van de zorg en digitale zorg uiteindelijk gewone zorg wordt. De wereld digitaliseert snel en ook in de zorgsector worden steeds meer digitale middelen ingezet voor het verbeteren van de zorg. Deze ontwikkeling is in een stroomversnelling geraakt door de coronapandemie. Zorgverleners, patiënten en cliënten hebben op grote schaal kennisgemaakt met de voordelen van digitalisering in de zorg en dat opent deuren om hier verder stappen in te zetten.

ilionx healthcare: de IT partner met zorgkennis

ilionx healthcare kent de IT-uitdagingen van zorginstellingen als geen ander. We kunnen zorginstellingen volledig ontzorgen. Zij kunnen ICT volledig bij ons neerleggen of het beheer van hun EPD/ECD. Uiteraard kunnen we dit AVG proof en veilig, waarmee we de Chief Information Security Officer (CISO) ontzorgen. We helpen zorginstellingen datagedreven te gaan werken, zodat Chief Financial Officers (CFO’s) en zorgmanagers kunnen sturen op hun doelen. Maar ook dat data uitgewisseld kan worden in de regio, met ketenpartners en regiopartners. Ook helpen we zorginstellingen met digitale zorg waardoor patiënt/cliënt en medewerkers meer eigen regie hebben.

ilionx healthcare maken het verschil in de zorg met:

  • Onze medewerkers die een intrinsieke motivatie voor de zorg hebben;
  • Onze medewerkers die domeinspecifieke kennis hebben;
  • Onze solutions en diensten die impact hebben op de zorg.

Samen met onze klanten halen we het maximale uit de inzet van slimme technologie: samen voor slimme zorg!

Link gekopieërd