Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?
#Watals

Text Analytics

#watals je waardevolle informatie uit je teksten kunt halen?!

Lees meer

Wat als je die perfecte omschrijving van je dienstverlening ergens in een offerte hebt zien staan, maar je weet niet meer in welke?

En had je dat stuk tekst niet al eens eerder een keer uitgewerkt in een document? Weet je niet meer waar je dat hebt opgeslagen of toegepast? En heb je geen tijd om hele lappen tekst door te spitten? Dan is text mining dé oplossing.

Huidige zoekmachines zoeken niet binnen ‘context’. Als je niet precies de juiste zoekwoorden gebruikt, krijg je ook niet de resultaten die je nodig hebt. Met onze text mining-oplossing wordt het eenvoudig om documenten te interpreteren en zijn deze sneller én beter vindbaar. Met vrij eenvoudige handelingen vind je en haal je waardevolle informatie uit je bestaande teksten. Daarnaast wordt informatie overzichtelijk gepresenteerd en is deze techniek breed inzetbaar bij zowel nieuwsorganisaties als zorginstellingen, maar ook gemeenten en waterschappen.

Geen tijd om hele stukken tekst door te spitten? Naast selectie op onderwerp of naam, kunnen de machine learning modellen van ilionx ook grote hoeveelheden tekst samenvatten.

Onze oplossing: Text Analytics service

  1. Onze Text Analytics service voert analyses uit over de teksten van jouw organisatie. Deze service kan volledig worden afgestemd op je situatie: specifieke modellen met een eigen vakjargon. Het is namelijk zo dat een model getraind wordt, zodat je bijvoorbeeld documenten in categorieën kunt indelen.
  2. We sluiten deze service aan op jouw document management systeem (DMS). Bijvoorbeeld SharePoint.
  3. Door middel van labels in SharePoint kunnen we vervolgacties generen. We spreken bijvoorbeeld af wat er vanuit deze teksten wel of niet zichtbaar wordt voor je medewerkers. Onze service detecteert bijvoorbeeld AVG gevoelige informatie of tags.
  4. Vervolgens kunnen we acties verbinden aan bepaalde informatie. Bijvoorbeeld een waarschuwing bij het delen van het document, zodat een medewerker niet onbewust privacy gevoelige informatie deelt.

Maar dit is nog niet alles! Onze Text Analytics service heeft nog meer features waardoor je nog meer waardevolle informatie uit je teksten kunt halen. Wij hebben deze features en belangrijke informatie voor je op een rij gezet in onze ITS flyer.

Link gekopieërd