Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Wat als ik in deze tijd collega’s kan samenbrengen op een veilige digitale plek. Een plek die naast een goede samenwerking ook nog eens zorgt voor onderlinge verbinding?

Wat als ik daarmee het werkplezier kan verhogen en de effectiviteit kan verbeteren? En hoe fijn zou het zijn als we dat in een vertrouwde omgeving kunnen realiseren? Met het platform One, als digitale werkomgeving voor Office 365, is er één portaal waar alles samen komt. Met alles bedoelen we dan: nieuws, collega’s, applicaties, evenementen, maar ook handboeken, procedures of een uitgebreide verzameling bedrijfsbeelden.

Juist nu is het belangrijker dan ooit om collega’s met elkaar verbonden te houden. Hoe kan je deze verbinding faciliteren in een digitaal tijdperk? Zowel het samen brengen, samenwerken als kennis delen zijn belangrijke elementen voor de sociale interactie tussen collega’s. Deze elementen zijn samen te brengen in een digitale veilige en bekende omgeving die het werkplezier verhoogd en digitale verbinding waarborgt: One!

In slechts drie stappen realiseren wij dit samen. One integreert alle informatie en applicaties die gebruikers nodig hebben om goed (samen) te kunnen werken.

Link gekopieërd