Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Wil je ook geen complexe contracten, eindeloze looptijden, onjuiste configuraties van verschillende leveranciers?

Maar wil je wel blijven inspelen op technische ontwikkelingen? Als je actief bent met Microsoft Office 365, Power BI en Azure kan je hinder ondervinden door het doolhof aan licentievoorwaarden en contracten. Wij weten uit ervaring dat dit in potentie ervoor kan zorgen dat innovatie geremd wordt.

Analyse Microsoft licenties

Wij zijn bekend met vrijwel alle Microsoft licentieconstructies in de markt waardoor wij in staat zijn om snel tot een concreet advies te komen. In het advies kijken we naar de korte en lange termijn behoefte en staan onderstaande aspecten (voordelen) centraal:

  • Korte lijnen: we maken een passend licentievoorstel en zorgen voor korte lijnen zowel gedurende de licentie-analyse als de (toekomstige) samenwerking;
  • Flexibiliteit: we zorgen dat de licenties maandelijks op- en afgeschaald kunnen worden op basis van projecten, nieuwe gebruikers. Maar denk ook aan situaties waarbij licenties snel afgeschaald moeten worden (zoals Covid-19);
  • Hoogstaande technische expertise: we hebben ervaring met zowel de technische inrichting, ondersteuning en licentiesupport.

Een samenwerking met ilionx scheelt een hoop tijd, (kosten) en geeft ruimte om je te focussen op ondernemen!

Hoe we dat doen?

  1. We maken een telefonische afspraak;
  2. Definiëren de juiste stappen;
  3. Brengen een licentieadvies uit;
  4. En we laten weten hoe wij jouw bedrijf verder kunnen helpen.

Over ilionx & Microsoft

Wij zijn een van de grootste CSP partners van Microsoft. Dit biedt ons de mogelijkheid om Microsoft (Cloud) licenties direct aan klanten te leveren. Wat dit zo uniek maakt is dat wij ook de technische inrichting, ondersteuning en support kunnen verzorgen. Wij kunnen organisaties volledig ontzorgen door middel van het One-Stop-Shop principe.

Link gekopieërd