Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?
#Watals

Governance, Risk & Compliance en Privacy

#watals je realtime controle zou hebben over je security- en privacyrisico’s?!

Ja, dat wil ik

Wat als je realtime controle zou hebben over je security- en privacyrisico’s?

Is jouw organisatie ook bezig met security en privacy, maar ontbreekt het overzicht? Heb je vaak het gevoel dat er risico’s gelopen worden, zonder dat daar goed op gestuurd wordt? Organisaties moeten vandaag de dag aan veel normen en verplichtingen voldoen, maar hebben in veel gevallen geen goed zicht in de mate waarin ze dat succesvol doen. Wil je weten waar jouw organisatie precies staat met betrekking tot haar security- en privacyrisico’s? Met governance, risk & compliance (GRC) en privacy zorgen wij ervoor dat je volledige inzage hebt in alle risico’s en realtime controle hebt over alle getroffen maatregelen.

GRC en Privacy

Met onze expertise op de gebieden van governance, risk & compliance en privacy helpen wij organisaties bij het inzichtelijk maken in waar ze staan op het gebied van informatieveiligheid. Dat doen wij onder andere door gebruik te maken van onze X-Ray analyse, die in enkele dagen een goed inzicht geeft in de mate waarin jouw organisatie voldoet aan de gestelde normen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan de ISO27001/2, de NEN7510, of de BIO-normering. Standaard nemen we bijna altijd ook de AVG (GRPR) mee, omdat privacy in veel gevallen een belangrijke bron van zorg is.

En wil je daarna meer? Dan helpen we je graag met het invoeren van de door ons voorgestelde maatregelen en het opzetten van een goedwerkend managementsysteem (ISMS), zodat je te allen tijde in control bent en weet waar je staat.

Link gekopieërd