Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?
#Watals

Efficiënte applicaties en processen

#watals je in 3 dagdelen kan leren hoe je applicaties en processen efficiënter inricht?!

Ja, dat wil ik

Nieuwe, snel ontwikkelende IT-oplossingen en technologie veranderen de wereld om ons heen met hoge snelheid.

Digitaal transformeren is voor steeds meer bedrijven geen keuze meer, maar een noodzaak. Maar hoe krijg je meer inzicht in het complexe applicatielandschap? Hoe kun je bedrijfsprocessen beter inrichten, zodat je medewerkers efficiënter kunnen werken? Hoe kun je meer uit je organisatie halen?

Nieuwe digitale technologie biedt tal van mogelijkheden om bedrijfsprocessen van organisaties te optimaliseren. Hierdoor kunnen zij nog beter voldoen aan de eisen en verwachtingen van klanten. Digitale transformatie is het proces waarmee organisaties zich op die nieuwe situatie aanpassen. Dit betekent enerzijds de implementatie van moderne digitale technologie in hun bedrijfsprocessen en anderzijds een aanpassing van de bedrijfscultuur.

Bedrijfstransformatie realiseren

Low code/No code is de oplossing om bedrijfstransformatie te realiseren en innovatie binnen de organisatie te stimuleren. Door de inzet van Low code/No code-technologie stel je medewerkers in staat zelf de regie te nemen en slimmer met elkaar samen te laten werken.

Bij ilionx hebben we een bewezen aanpak voor het in kaart brengen van het huidige applicatielandschap. In slechts drie sessies kunnen wij samen gevalideerde stappen zetten om bedrijfsprocessen beter in te richten om een duurzame transformatie te realiseren.

Wij hebben een assessment ontwikkeld waarmee we inzicht krijgen op welk gebied we een slag kunnen maken om de processen efficiënter in te richten. Met als doel: dat je uiteindelijk zelf aan de slag kunt en in regie bent. Wil jij ook dit assessment met ons uitvoeren? Wij hebben kennis van meerdere platformen in huis, zoals: Power Platform, Mendix, Betty Blocks en Sales Force.

Link gekopieërd