Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?
#Watals

Digitale werkomgeving

#watals jouw medewerkers altijd en overal veilig kunnen (samen)werken?!

Ja, dat wil ik

Een digitale werkomgeving realiseren die veilig maar ook flexibel is?

Hoe zorg je ervoor dat jouw huidige digitale werkomgeving naadloos aansluit op de behoeftes van jouw organisatie? Niet afhankelijk van tijd, apparaat of plaats zijn, maar wél veilig (samen)werken? Wat als wij van ilionx je laten zien hoe je de balans tussen vrijheid en veiligheid in een digitale werkomgeving kan bewaken? Dat doen we tijdens de eerste sessie uit onze tweedelige webinar reeks met het thema; digitale verbinding. Volg ons eerste webinar op 11 november.

Betrokken medewerkers voor het beste resultaat

Wil je het beste uit je technologie halen, dan is het belangrijk om je medewerkers te betrekken, want zij zijn degenen die hier dagelijks mee werken. Medewerkers zijn de sleutel tot succes. De omstandigheden waarin gewerkt worden veranderen continu en door continu de dialoog aan te gaan met medewerkers blijf je ervoor zorgen dat je werkomgeving aansluit op de behoefte. De ilionx verandermanagement en adoptieaanpak zorgt voor enthousiasme en betrokkenheid. Dit realiseren we door creatieve campagnes, communicatie en inzicht te geven in wat technologie je dagelijks brengt. Door medewerkers te betrekken ontdekken ze wat de meerwaarde is in hun dagelijkse werk. Heldere werkafspraken en duidelijke kaders zorgen ervoor dat iedereen productief en veilig kan werken.

Aan de slag met jouw digitale werkomgeving

Tijdens ons webinar  “Altijd en overal veilig (samen)werken” laten we best practices zien die je direct kunt toepassen en delen we tips en tricks aan de hand van praktijkvoorbeelden. De thema’s die aan bod komen zijn: samenwerk-technologie, communicatie, privacy en security.  Zo kun jij aan de slag met het realiseren van jouw veilige digitale werkomgeving.

Link gekopieërd