Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Hoe houd je verbinding met je medewerkers in een tijd waarbij veel vanuit huis wordt gewerkt?

Hoe inspireer en motiveer je jouw medewerkers digitaal? Wat als wij van ilionx de handvatten en tips hebben om jouw organisatie digitaal productief te houden én de verbinding met je medewerkers te vergroten? Tijdens ons webinar op 2 december delen we dit graag met je!

Digitaal samenwerken en verbinding zoeken

Thuiswerken heeft zo zijn voordelen, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee, zoals minder sociale interactie. Geen gezellig praatje bij de koffieautomaat, niet bij elkaar langslopen voor een snelle vraag en geen bemoedigende klop op je schouder.

Bij ilionx hebben we ruime kennis van en ervaring met het faciliteren van succesvol digitaal samenwerken. We weten hoe je digitaal verbinding stimuleert en behoudt, zowel formeel als informeel.

In dit webinar “Digitaal verbonden” delen we onze beste tips en tricks aan de hand van praktijkvoorbeelden. Deze kan je meteen toepassen binnen jouw organisatie. We nemen je mee in de functionaliteiten van jouw digitale middelen en hoe je die het beste kunt inzetten om (digitale) verbinding te vergroten.

Link gekopieërd