Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

ilionx Hoorn

Samen en dichtbij. Ruim 80 bevlogen professionals dragen zorg voor projecten die ertoe doen. Met zorg als focus groeien we samen met onze klanten. En dit in een regio met veel jonge ondernemers en een ware handelsmentaliteit.

Wij verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx biedt onder andere oplossingen op het gebied van: data analytics, application development, business innovations, management consulting, cloud & security en beheeroplossingen.

Dichtbij
Onze vestiging in Hoorn bestaat uit 80 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
De klanten van ilionx zijn voornamelijk actief binnen overheids-, zorg-, financiële- en verzekeringsinstellingen. Vanuit de vestiging Hoorn hebben we vooral organisaties binnen de zorgsector  aan ons verbonden. ilionx werkt graag mét in plaats van voor de klant. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten en implementaties geleid voor onder andere: BergmanClinics, Isala, BovenIJ ziekenhuis en Capri Hartrevalidatie.

“Professionele ondersteuning door de conversiespecialisten van ilionx (ICTZ) is echt van grote meerwaarde geweest."

Boy Zwartjes, Klinisch informaticus/Coördinator ICT, Radiotherapiegroep

Welkom!

 • ilionx Hoorn

  Veranda 99-102
  1628 JZ Hoorn
  088 464 6000

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur. Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is prima bereikbaar met het OV. Station Hoorn Kersenboogerd. Het is dan nog een kleine 10 minuten wandelen naar ons pand.

Ilionx logo
Link gekopieërd