Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

ilionx Hoorn

Samen en dichtbij. We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. Bij ilionx Hoorn werken we vooral voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Onze ambitie is om de zorg slimmer en efficiënter te maken.

We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. Bij ilionx Hoorn werken we vooral voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Onze ambitie is om de zorg slimmer en efficiënter te maken. Daarbij worden we geholpen door onze kennis van de unieke processen in deze sector.

Dichtbij
Vanuit onze vestiging in Hoorn werken we dagelijks aan gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg. Dus we weten waar we het over hebben. Deze ervaring combineren we met kennis van business innovation, data-analyse, de cloud en natuurlijk security. Aangevuld met beheeroplossingen op maat ondersteunen we onze klanten in de volle breedte bij de implementatie en het gebruik van nieuwe technologieën. We leveren oplossingen die ertoe doen, zorgen zo voor blijvende impact én helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Ruim 80 betrokken, ervaren en eigenzinnige professionals, van consultants en analisten tot technisch specialisten en beheerders, werken graag mét in plaats van vóór de klant. Dit heeft al geleid tot veel succesvolle projecten, die het uiterste vragen van onze kennis én creativiteit voor onder andere de Bergman Clinics, Isala en de Ziekenhuisgroep Twente.

Samen voor slimme zorg!

“Professionele ondersteuning door de conversiespecialisten van ilionx (ICTZ) is echt van grote meerwaarde geweest."

Boy Zwartjes, Klinisch informaticus/Coördinator ICT, Radiotherapiegroep

Welkom!

 • ilionx Hoorn

  Veranda 99-102
  1628 JZ Hoorn
  088 464 6000

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur. Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is prima bereikbaar met het OV. Station Hoorn Kersenboogerd. Het is dan nog een kleine 10 minuten wandelen naar ons pand.

Ilionx logo
Link gekopieërd