Smart Workforce - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Met de opmars van mobiele apparaten is de manier waarop collega’s samenwerken grondig veranderd. In principe zitten medewerkers niet meer vast aan een locatie of tijd; iedereen kan overal en altijd werken.

Wat niet is veranderd, is dat werknemers nog wel de behoefte hebben om hun werkplek in te richten naar hun persoonlijke voorkeuren. Van IT-afdelingen wordt verwacht dat ze hier ondersteuning op kunnen bieden en dat software en data op elk (mobiel) apparaat beschikbaar worden gesteld. Tenslotte is het ook nog eens belangrijk dat medewerkers onderling kennis kunnen blijven uitwisselen en dat relevante bestanden overal beschikbaar zijn.

Werkgevers die een smart workforce hebben om altijd en overal hun werk te doen en ook nog eens belangrijke informatie met elkaar te delen, ervaren niet alleen een hogere werknemer tevredenheid, maar ook een hogere productiviteit. We zorgen ervoor dat informatie op een veilige manier kan worden gedeeld.

Het gaat daarbij niet alleen om technologie, maar ook om de manier waarop mensen in je organisatie met elkaar samenwerken en informatie met elkaar delen.

 

Maak een afspraakPage 1 Copy 3