Intelligent ICT Services - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Wat de ‘digitale transformatie’ wordt genoemd, heeft een impact op veel meer aspecten van ons leven dan alleen technologie. Om een concreet voorbeeld te noemen: er vindt een verschuiving plaats van bezit naar gebruik.

Ga maar na. We kopen geen cd’s meer maar luisteren Spotify en steeds meer mensen kopen geen auto meer, maar maken gebruik van car sharing-platforms als SnappCar. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te huur.

Dat geldt niet alleen voor consumentenproducten, maar ook voor je IT-infrastructuur en -architectuur. De tijd dat je als organisatie een heel serverpark moest inrichten om te voldoen aan de wensen van de business op het gebied van opslag en rekenkracht, is voorbij. Dankzij de cloud is het eenvoudiger dan ooit om extra capaciteit in te huren of juist te downscalen, op het moment dat daar behoefte aan is.

De kansen die dat biedt, zijn haast eindeloos: het is eenvoudiger dan ooit om complexe diensten in te zetten en kansen te grijpen. Dat zorgt voor een kortere time-to-market en een flexibel betaalmodel (bijvoorbeeld pay per use).

Je IT-infrastructuur hoeft nooit meer een belemmering te zijn om nieuwe kansen te grijpen.

Hoe ilionx daarbij helpt:

 

Maak een afspraakPage 1 Copy 3