waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Training JavaScript

Geschikte basistraining voor ontwikkelaars die aan de slag willen met de nieuwste front end frameworks.

2-daagse training JavaScript

Binnen ilionx bieden wij een JavaScript training aan om kennis te maken met interactieve front end ontwikkeling. Dit is een geschikte basistraining voor ontwikkelaars die aan de slag willen met de nieuwste front end frameworks zoals bijvoorbeeld Angular, maar de JavaScript basis missen.  

Voorbeeld: 

“Hierbij kan je denken aan het tonen van de juiste straat en woonplaats wanneer de gebruiker een postcode intypt. Maar je kan er nog veel meer mee, in nieuwe browsers kan je bijvoorbeeld ook USB apparaten en bluetooth aansturen.” 

JavaScript wordt voornamelijk gebruikt om interactie aan je web pagina’s toe te voegen. Naast de interactie aan je web pagina, kan het tegenwoordig ook op je server gebruikt worden. Kortom: JavaScript is een universele taal en daardoor een must voor elke ontwikkelaar.  

Wat JavaScript zo interessant maakt is dat bijna alle moderne web frameworks het onder water gebruiken. Om die reden is deze training een goede basis voor iedereen die met front end development wil beginnen.  

Zaken die o.a. behandeld worden in de training zijn invoervalidatie, maar ook het ophalen van gegevens om de gebruiker te helpen.  

In deze tweedaagse training wordt de basis van JavaScript volgens de huidige standaarden geleerd; aan bod komt het volgende: object georiënteerd JavaScript, ES6, tooling, debugging, Typescript en de echte JavaScript basics. Aan de hand van instructies en oefeningen wordt de cursist meegenomen in de wereld van JavaScript en krijgt een gevoel bij hoe het werkt en wat je er mee kan doen. Ook wordt er een beeld gegeven bij welke tools je kan gebruiken, hoe javascript zich ontwikkelt, wat browserverschillen zijn, en hoe je dit kan oplossen. Ook raakt de cursist bekend met welke libraries er zijn, hoe je deze kan gebruiken, en hoe je je project kan inrichten zodat het ook voor grotere applicaties werkt en onderhoudbaar is.  

 Benodigdheden

  • Laptop;
  • Een github account.
Link gekopieërd