op aanvraag

Training Data Science en Machine Learning

Wanneer op aanvraag
Locatie nader te bepalen
Kosten 500 euro p.p.p.d.

Data science kan door bedrijven gebruikt worden om op basis van data te voorspellen wat er gaat gebeuren en daarop actie te ondernemen.

Hiermee kunnen bedrijfsvoering en besluitvorming worden ondersteund, verbeterd en geoptimaliseerd en kan er waarde uit data gehaald worden.

Data science maakt daarbij gebruik van verschillende wiskundige technieken om data te exploreren, te analyseren en te modelleren. Deze basiscursus gaat over Machine Learning. Machine Learning kan o.a. gebruikt worden om op basis van data te voorspellen wat er gaat gebeuren, ofwel voor predictive modeling. Verder kan het gebruikt worden voor cluster analyse (clustering) om te zoeken naar structuren in data.

In deze cursus wordt in detail ingegaan op de verschillende wiskundige technieken die voor Machine Learning relevant zijn, hoe deze werken (achterliggende techniek) en hoe ze toegepast worden. Hierbij komen zowel theorie als praktijk aan bod. Er wordt gekeken naar predictive modeling met behulp van decision trees, regressie-modellen en neurale netwerken en cluster analyse m.b.v. het k-Means algoritme.

Praktijkgerichte training

Deze training is voor mensen met interesse in data science en die bij voorkeur basiskennis van wiskunde of statistiek hebben. Deze training is tevens geschikt voor iedereen die binnen korte tijd de essentie van Machine Learning wil leren kennen en/of toe wil passen voor predictive modeling en cluster analyse doeleinden binnen de eigen organisatie.

Naast het reguliere trainingsprogramma, kan er ook training op maat gegeven worden. In dat geval wordt het trainingsprogramma afgestemd op uw wensen en op die van uw organisatie.

Trainingsdoelen

  • Begrijpen wat Machine Learning is en de rol ervan binnen data science.
  • Leren van basisbegrippen die bij Machine Learning gebruikt worden.
  • Leren werken met algoritmen voor predictive modeling (decision trees, regressie-modellen, neurale netwerken) en cluster analyse (k-Means).
  • Leren werken met voor Machine Learning relevante tooling/software, waaronder R en Python.

Trainingsduur en -prijs

De training duurt twee dagen en wordt maandelijks ingepland. Er wordt dus altijd gezocht naar een geschikte trainingsdatum.

De kosten bedragen €500,- p.p.p.d.

Interesse

Meer informatie over deze training? Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Event Training icoon
Ilionx logo