Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Jouw IT, onze verantwoordelijkheid

Onze experts staan voor je in. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de bereikbaarheid, continuïteit of veiligheid van je IT-systemen.

Neem contact op

Wie managed services zegt, zegt ontzorging.

Waar je eerder zelf de verantwoordelijkheid droeg voor het beheer van bedrijfsprocessen, wordt deze nu verlegd naar onze experts. En laat die rol ons op het lijf geschreven zijn. Van applicatie-, werkplek-, en centraal servicedeskbeheer tot security monitoring en het beheren van de technologie achter data analytics, onze experts staan voor je in. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de bereikbaarheid, continuïteit of veiligheid van je IT-systemen.

Best practices en flexibiliteit voor volledige ontzorging

Een niet goed functionerende IT-omgeving is helaas eerder regel dan uitzondering. Door de toegenomen complexiteit van IT en het gebrek van kennis, tijd en ervaring bij medewerkers, komen organisaties voor een flinke uitdaging te staan. Het is daarom niet gek om uit te wijken naar outsourcing. Heb je behoefte aan een turnkey-oplossing? Ook dat regelen wij. Met meer dan 1000 professionals beschikt ilionx over een hoge mate van flexibiliteit. Als IT dienstverlener hebben we continu focus op recruitment en zijn we in staat om ook in de huidige krappe arbeidsmarkt continu te groeien als organisatie en hebben we juiste specialisten in het huis om je volledig te kunnen ontzorgen.

Behouden van regie door heldere afspraken

Als onafhankelijke adviseur of leverancier begeleiden wij je bij het volledige uitbestedingsproces. Van het in kaart brengen van de huidige en gewenste situatie tot het stapsgewijs doorlopen van de kavels met diensten. Met vooraf vastgestelde succesfactoren en KPI’s zorgen wij ervoor dat kwaliteit en betrouwbaarheid een feit worden. Dit betekent ook het continu monitoren en bijsturen van de dienstverlening. Zo behouden we samen de regie en staan we in voor stabiliteit.

Het verschil maken op de lange termijn

We gaan graag voor lange termijn in zee met onze klanten. Neem bijvoorbeeld onze samenwerking met de Schelderadarketen. We verzorgen al ruim tien jaar het applicatiebeheer en het beheer van de centrale servicedesk, evenals het beheer van de enterprise service bus. Op deze manier functioneren we als verlengde van de organisatie. We geloven dat een goede samenwerking alleen kan ontstaan als we jouw organisatie door- en door begrijpen. Om tot dit niveau te komen, is het aan ons om te investeren in de opbouw van kennis van jouw bedrijf. Dat doen we graag. Alleen op deze manier brengen we best practices tot optimale uitvoering en zetten we IT weer in waar het voor bedoeld is: het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Link gekopieërd