Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

De proeftuin voor innovatie van morgen

Onderzoek de potentie van ideeën, zonder last te hebben van de restricties of vereisten van je bestaande IT-omgeving.

Neem contact op

Innovatie-ontwikkeling in een greenfield project: de proeftuin voor innovatie van morgen

Als wendbare organisatie wil je mee in de snel veranderende markt. Je zoekt naar innovatieve ideeën die waarde toevoegen. Of dat nu een verfrissende applicatie is of het vervangen van de complete architectuur: alles kan. Maar wat kan er eigenlijk precies en hoe werkt dat in jouw organisatie? Met een separaat greenfield project, oftewel een proeftuin, kun je naar hartenlust ontwikkelen en uitproberen zonder je bedrijfskritische IT te verstoren. Elk klein of groot idee van de werkvloer zetten we snel om in een concept, zodat je het direct kunt toetsen op potentie en haalbaarheid. Zo creëer je ruimte voor innovatie binnen jouw organisatie.

Met greenfield development de potentie en haalbaarheid van innovatieve IT-oplossingen onderzoeken

Het is vaak lastig om in je bestaande omgevingen innovatie-ontwikkeling teweeg te brengen. Met een greenfield project beschik je over een experimenteeromgeving en kun je de potentie van ideeën onderzoeken, zonder last te hebben van de restricties of vereisten van je bestaande IT-omgeving. Hierdoor experimenteer je sneller met mogelijke innovatieve oplossingen, wat je wendbaarheid ten goede komt. Met bijvoorbeeld low code – ruwe, functionele IT met bouwblokken – zetten we je idee razendsnel om in een functionerend prototype, soms al binnen een dag.

Rapid Application
Development

Wie wil overleven in de huidige economie, moet innoveren. Zie het als topsport.

Lees verder

Aanjager van innovatie: van idee naar prototype in een separate testomgeving

Een werkend prototype kun je veel beter op waarde schatten dan een idee op papier. En je presenteert het intern een stuk handiger. Met collega’s beoordeel je de potentie of bedenk je toepassingen en aanvullende mogelijkheden. In een greenfield project bouw je variaties en beoordeel je hoe ze functioneren. En dat allemaal snel, laagdrempelig en vrij goedkoop. Pas als het idee zich heeft bewezen, werk je een business case uit en ga je investeren.

Met een greenfield project de innovatiecultuur stimuleren

Experimenteren zoveel je wil, kan met een greenfield en is ontzettend waardevol. Natuurlijk zijn geslaagde ideeën het doel. Maar ook ideeën die minder goed uitpakken zijn van waarde. De schat aan inzichten die je hieruit opdoet, leidt mogelijk tot nieuwe ideeën. Zo ontstaat een innovatiecultuur. In plaats van wachten totdat iemand spontaan het gouden ei legt, ontstaat een cultuur waarin vrijwel elk idee waardevol is. En dit vergroot de kans op kleine, maar ook baanbrekende innovaties enorm.

Van alle markten thuis

Werk je met ilionx, dan werk je met ervaren experts die alle zorgen uit handen nemen. Prettige sparringpartners met verstand van de laatste IT-ontwikkelingen, maar ook van business en werkprocessen. Samen slijpen we je grove idee fijn en werken deze direct uit. Het resultaat is een vliegwiel dat innovatieve ideeën vanaf de werkvloer aanjaagt. Ben jij klaar om de potentie van nieuwe ideeën te onderzoeken?

Link gekopieërd