Thema: De weerbare organisatie

Is uw organisatie voldoende weerbaar?

Cybersecurity is in rap tempo uitgegroeid tot een van de grootste hoofdpijndossiers van organisaties. Door de digitalisering is een veilige en betrouwbare ICT-omgeving inmiddels van levensbelang voor de continuïteit van elke organisatie. Alleen: met het installeren van een firewall en het versleutelen van data alleen kom je er niet.

Informatiebeveiliging is naast een technische, ook een juridische en culturele kwestie.

“Kruip zelf eens in de huid van een kwaadwillende hacker”

Ons multidisciplinaire team helpt om de informatiebeveiliging en privacy binnen je organisatie naar een hoger niveau te tillen. De aanpak die we hanteren bestaat uit vier fases.

“Met het installeren van een firewall alleen kom je er niet”

Het trainen van medewerkers (in fase 4) is erg belangrijk. Daarom zetten we waar mogelijk interactieve en creatieve leermethodes in om mensen bewust te maken van het belang van privacy en informatiebeveiliging; zo hebben we een interactief rollenspel ontwikkeld dat medewerkers helpt om in de huid te kruipen van kwaadwillende hackers. Ook maken we gebruik van gerichte bewustwordingscampagnes (zoals phishing-tests en e-learning-programma’s) en geven we advies over de optimale inrichting van de governance rondom informatiebeveiliging en privacy.

Onze ervaring

Bij ilionx hebben we ruime ervaring op het gebied van ICT en ondersteunende consultancy-diensten. Doordat we zelf zaaksystemen, documentmanagement systemen en webapplicaties leveren, implementeren en beheren, zijn wij bekend met de aspecten die een rol spelen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy bij deze systemen. Door deze kennis kunnen we de risico’s uit de praktijk mitigeren en gespecialiseerd advies geven.

Samen werken aan uw weerbaarheid?

Bij ilionx hebben we ruime ervaring op het gebied van ICT en ondersteunende consultancy-diensten. We gaan graag met u in gesprek.

Wilt u een afspraak maken?

Relevante onderwerpen

Ilionx logo