Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Geef klanten de regie

Klanten willen snel, goed en persoonlijk worden geholpen. Door de inzet van selfservice en digital assistance sta je 24/7 paraat voor de klant.

Neem contact op

Selfservice en digital assistance: hogere klantretentie door automatisering en personalisatie

Als organisatie opereer je in een steeds individueler wordende markt, waarin het niveau van dienstverlening hoog moet zijn en de kosten laag. Hoe laat je je aanbod goed aansluiten op die markt? En hoe bedien je de connected customer optimaal in een snel veranderende economie? Door de inzet van selfservice en digital assistance sta je 24/7 paraat voor je klanten. Mét hetzelfde niveau van dienstverlening, zoals ze van je gewend zijn. Wil jij je user experience een boost geven en efficiënter te werk gaan? We helpen je graag op weg.

Geef je klant de regie met selfservice en digital assistance

De huidige klant wil snel, goed en persoonlijk worden geholpen. Door de inzet van selfservice en digital assistance tackle je de eerste uitdaging: snelheid. Op het moment dat een klant zelf informatie kan opvragen en vooruit kan zonder te hoeven wachten, stapt deze niet snel over naar de concurrent. Hij of zij heeft de regie over het proces. Ook de kwaliteit van je service is belangrijk. Als je inspeelt op wat de klant prettig vindt, sta je al met 1-0 voor. Tot slot til je door sterke personalisatie je dienstverlening naar een hoger niveau. Uiteindelijk resultaat: meer retentie.

Ga kostenefficiënt en klantgericht te werk met virtuele assistent voor selfservice

Hogere klanteisen betekenen hogere kosten. Door de inzet van bijvoorbeeld chatbots, werk je efficiënter en druk je de kosten. Chatbots kunnen veel klantvragen ondervangen. Door specifieke klantdata te koppelen aan de chatbotsystemen, bewerkstellig je automatisch personalisatie. De processen van je selfservice portaal kun je ondersteunen met digital assistance, waardoor er minder handmatig werk nodig is. Op deze manier ga je kostenefficiënt én klantgericht te werk.

Hoger serviceniveau met de inzet van data en business intelligence

Met onze kennis van business intelligence en van het ontsluiten en inzichtelijk maken van data helpen we je graag verder. Op basis van verzamelde klantdata voorspellen we bijvoorbeeld het effect van een nieuw selfservice portaal. We zetten graag een stapje verder en kijken dan ook naar de mogelijkheden die kunstmatige intelligentie biedt. Kun je een klant ook herkennen, zowel fysiek als online? Hoe je dat op een slimme manier aanpakt, vertellen we je graag.

Compleet aanbod

Een goede user experience is cruciaal voor je business. Zowel op het gebied van klantervaring als klantenbinding denken we graag met je mee. Maar daar stopt het niet: als IT-partner en juridisch expert kennen we de nieuwste technologieën en wetgeving als geen ander. Op die manier ondersteunen we je op elk front, waardoor jij die extra stap voor je klant kunt zetten. Wanneer begin jij?

Link gekopieërd