Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

Inspelen op de klantreis

Door de stappen in het koop- en klantproces te personaliseren, laat je zien dat je de klant kent en begrijpt.

Neem contact op

Duurzame klantrelaties dankzij effectief customer life cycle-management.

Een goed ingerichte customer life cycle is de basis voor een duurzame relatie met de connected customer. Door alle stappen in het koop- en klantproces te personaliseren, laat je zien dat je de klant kent en begrijpt. Wij weten als geen ander hoe je de customer life cycle optimaal inricht en helpen je daar graag bij.

De customer life cycle als vertrekpunt voor je retentiemarketing

Hoe langer de customer lifecycle is, des te waardevoller de klant. De investering voor het realiseren van een herhaalaankoop, aankoop van een extra product of aanvullende service is immers veel lager dan het aantrekken van een volledig nieuwe klant. In onze aanpak combineren we creativiteit met technologie. We komen met out-of-the-box ideeën om je klant beter te bedienen en je customer life cycle beter te managen. Kortom, je beschikt over een strategie die je zowel op creatief als technisch gebied naar een hoger niveau tilt.

Inspelen op alle fases van de klantreis

Om inzicht te krijgen in je customer life cycle, brengen we het volledige gedrag van klanten in kaart. Onze user experience-experts inventariseren wie de klant is en wat hij wil bereiken. De persona’s die hieruit voortvloeien, vormen de basis voor de communicatie en de inrichting van de systemen. Vervolgens gaan we op zoek naar de beste ondersteuning op technologisch vlak. We automatiseren zoveel mogelijk, zodat systemen zelf keuzes leren maken op basis van klantgedrag. Ook bij de bouw en implementatie helpen wij van A tot Z. Dit alles is een doorlopend proces, zodat al je contactmomenten continu zijn afgestemd op de verwachtingen van de klant.

Blik op intern voor een goed ingerichte customer life cycle

Voor maximale ondersteuning nemen wij ook je interne processen onder de loep. Het is belangrijk dat silo’s worden doorbroken en informatie eenvoudig wordt uitgewisseld. We werken in multidisciplinaire teams waarbij iedere expert vanuit zijn specialisme naar jouw organisatie kijkt om kansen voor verbetering te spotten.

Van eenmalige klant naar terugkerende klant

Ben je op zoek naar de beste technologie én creativiteit? Doordat de mensen bij ilionx nieuwsgierig en vindingrijk van aard zijn, weten we als geen ander hoe we deze twee werelden bij elkaar brengen. Roep jij machine learning of virtual reality? Dan komen wij met een creatief en strategisch plan om daar maximaal resultaat uit te halen, op een manier die bij jouw organisatie past. Ben je klaar om van eenmalige klanten terugkerende klanten te maken?

Link gekopieërd