Financial Services - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

ilionx is geen onbekende in de financiële wereld

De financiële sector is de laatste jaren onderhevig aan snelle veranderingen. De concurrentie groeit enorm doordat nieuwe spelers uit zowel binnen- als buitenland hun intrede doen. Het dwingt deze sector na te denken hoe om te gaan met haar concurrentiepositie en haar wendbaarheid. De noodzaak voor innovatie neemt toe, waarbij tegelijkertijd de overheid wet- en regelgeving aanscherpen om inzichtelijk te maken dat activiteiten aantoonbaar onder controle zijn, teneinde een herhaling van de financiële crisis te voorkomen. Klanten van financiële instellingen zijn kritischer geworden met betrekking tot de dienstverlening en service, denk aan digitale betaalmogelijkheden en continue bereikbaarheid.

Gezien deze ontwikkelingen zijn bestuurders binnen deze sector gedwongen hun traditionele verdienmodellen scherp tegen het licht te houden en mogelijk te herzien. Digitale transformatie staat hierbij centraal.

Uit onderzoek blijkt dat het voldoen aan wet- en regelgeving, systeemintegratie, datamanagement, digitalisering, Devops, Contiuous delivery topprioriteiten zijn. Al deze thema’s sluiten naadloos aan bij onze ervaring en dienstverlening binnen deze sector. ilionx heeft ruimschoots ervaring in het ondersteunen van dergelijke vraagstukken en biedt hier ook specifieke oplossingen en blauwdrukken voor.

Hoe vergroot je de wendbaarheid van een organisatie? Blog

Hoe vergroot je de wendbaarheid van een organisatie?

15-12-2017

Lees verder Page 1 Copy 3

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Jos Kuijlenburg

Maak een afspraakPage 1 Copy 3