NIS Newsroom

Met NIS verenig je de redactie, alle gecreëerde media en de gehele traffic en planning.

NIS is een all-in- one redactie oplossing. Met NIS verenig je de redactie, alle gecreëerde media en de gehele traffic en planning. Omdat alle medewerkers in hetzelfde systeem te werk kunnen gaan is de gehele planning voor iedereen inzichtelijk en is de gehele productievloer beter te managen. De redactiemodules zijn beschikbaar voor TV, radio, web, teletekst en narrowcasting.

De vraag

Aan ons de vraag om voor NIS een website te ontwikkelen die in één oogopslag duidelijk maakt dat het om een programma voor nieuwsredacties gaat en voor welke toepassingen NIS geschikt is.

Proces

Omdat NIS een vrij veelomvattend systeem is, is het soms lastig om kort en bondig uit te leggen wat het is, wat je er mee kan en in welke samenstellingen je het kunt aanschaffen. Wij zijn samen met de directie van NIS om tafel gegaan om goed helder te krijgen wat nu echt de belangrijkste USP’s zijn. Op basis van deze sessie hebben wij alle informatie voor zowel de site als het drukwerk herschreven in begrijpelijke taal, ondersteund door fris beeldmateriaal.

Oplossing

Er is gekozen voor een WordPress oplossing, zodat de site eenvoudig te managen en te updaten is. Door een bewegend beeld in de header te plaatsen is meteen duidelijk dat NIS een tool is die geschikt is voor nieuwsredacties. Door zowel de voordelen als de technische functionaliteiten te benadrukken, spreken we twee doelgroepen aan; technici en journalisten. Daarnaast hebben wij drukwerk ontwikkeld voor de vakbeurzen waar NIS met regelmaat aanwezig is.

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Neem contact op
Ilionx logo